Arama sonuçları: *

1. L

Forumun seviyesi çok düştü

Evet hocam cidden cok haklisin ve katiliyorum sana. Forumda nedense inceleme konularini kimse takmiyor yani tiklayasi mi gelmiyor insanlarin bravo demesi mi bilmiyorum ama bir sknti var. Sorunun moderatorlerde falan oldugunu dusunmuyorum. Daha cok forumun kitlesinde sknti olabilir ama konu...
  2. L

Hocam benim de yaptigim yanlislar vardir tabii ki fakat emek veriyor insanlar sen veriyorsun ben veriyorum hatta James Donkey monitoru paylasacaktin en son ama herhalde bu nedenle atmadin sen de ya da attin ben gormedim :)
  3. L

Acilan konuyu oncelikle modaratorler bakabilir uygun gorulurse acilabilirler mesela silah tutmayla bir alakasi yok ki bu isin?
  4. L

Aga cidden insanlar Barbara Palvinin incelemesini yapiyor like aliyorlar biz inceleme konusu paylasiyoruz 5 like belki geliyor. Hayir ben zaten like gelmesi icin acmadim konuyu insanlara yardim etmek icin actim fakat 100 hit belki geliyor belki gelmiyor. Adam cokokrem mi nutella mi diyince 1 k...
  5. L

Forum’daki adalet

Kamerasi “iyi” demek kisiden kisiye degisebileceginden olabilir. Mesela nvidia da amdden iyi ama amd nvidiadan iyi dendiginde uyari puani eklenmiyor gibi. Sizinki ise direkt oznel olmayan bir sey ondandir diye dusunuyorum bosverin cok takmayin :)
Top Bottom