Arama sonuçları: *

1. NakreS14

MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi

Etik olmayan ahlaksizca yapılan şeye ben ticaret gözü ile bakmıyorum dolandiricilik olarak görüyorum alan kişininde aldığı ürünü detaylı araştırma mecburiyeti olduğunu düşünmüyorum bugün farkli yerlerde daha ucuza satanlar olabilir yarin insanlar birlik olmuşcasina pahalidan sattığında kimse...
  2. NakreS14

Kişilerinde etik ahlaklı değil illaki kanun mu çıkarmak gerekiyor bunun için öyle ise çıkmalı.
  3. NakreS14

Bu istediği fiyata satar diye düşünmeye devam edin 500 dolardan satişa çikan karti en düşüğu 6300 TL den almaya devam edersiniz. Kâr ın da bir sınırı vardır.
  4. NakreS14

Bu sadece sistemler için değil bu sene arabalarda acisini çok iyi çektik adam 0km araba 180 bin iken aldi ikinci el diye 250 bin liraya satti
  5. NakreS14

Bende kişinin kendi malını istedigi fiyata satmamasi gerektiğini söylüyorum tamam Md2 icin piyasasi o olabilir alir satar ama 3 bin liraya 0 alinan sistemler 6 bin 10 bin e ikinci el konuluyor bunlar önlenmeli
  6. NakreS14

Insan satın alacağı ürünü araştırmak zorunda değil her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil fiyatlar devlet ve satiş yapilam platformlar tarafindan denetlenmelidir KAZIK dediğimiz bu olayi insanlara yapmamaliyiz.
  7. NakreS14

Serbest piyasa işini savunan insanlara 1 bilgisayari 200 bin 300 bin liraya satmak lazım
  8. NakreS14

Reaksiyonlarım eksik gözüküyor ?

Fotosunu atar mısınız?
  9. NakreS14

Forumda Herkes Timeout Yemiş.

32TB a kadar yolu var
  10. NakreS14

Neden buralar çoluk çocuk kaynıyor?

Yaş kısıtlamasi mi TC kimlik ve Telefon numarasi ile de girilsin mi :) insanlar birbirine bildiklerini aktariyorlar bu kadar eğerki yanliş bir şey varsa sol aşagıda RAPOR edebilirsiniz.
  11. NakreS14

Aaaa yeni ve bilgili bir abi gördüm :)
  12. NakreS14

Timeout kalkti başka bir şey değil uyuyun arkadaşlar gece gec oldu.
  13. NakreS14

Evet 1604792822 Gece 03.00 olunca anlam değişiyor galiba
  14. NakreS14

Beni sigara bebeklikte astım olmama neden oldu benimde ondan olsa gerek
  15. NakreS14

Çok ağır bir koku gitmiyor gerçekten nefret edilmesi gereken bir kokusu var içen kişiler nasil rahatsiz olmuyor anlanıyorum.
  16. NakreS14

Alkol hiçbir şeyi yoksa pahali parana yazık aga alkol içip sigara içmemiş ilk kez birini gördüm. Nargile kokusu dişardan güzel geliyor ama işte iyi bir şey değil.
  17. NakreS14

Alkol 21.yüzyıl Türkiyesinin sorunu oldu bildiğin ve ben 20 yaşima geldim 1 kere ağzıma sürmedim dahada sürmem herhalde büyük konuşmayalim
  18. NakreS14

Ne yapmış olabilirsin diye düsünüyorum
  19. NakreS14

Gece daha sevap bak millet uyuyor sen dua ediyon işlemez olur mu
  20. NakreS14

Adamin biri 1 karakter başlıklı konu açmış
Top Bottom