Arama sonuçları: *

1. D

Aldığım Uyarı Puanı Hakkında

haksızlık olduğunu düşünüyorum uyarı puanlarının kaldırılmasını kaldırılmıyorsa benimde uyarı almamı talep ediyorum
  2. D

Sürekli konu uplamak hakkında

peki ya 5 yükseltme hakkıla ayrı ayrı konuları aynı anda yükseltip ana sayfayı kaplıyanlar?
  3. D

mantıklı olanda o
  4. D

evet bu özellik gelmeli sürekli konu uplayınca yeni konular yeni mesajlardan düşüyor 1609833918 konuna cevap gelmişse uplamak hata fakat tam bir cevap alamamıssan yapabilirsin 1609833980 evet ben bu konuyu uplıyacağım daha fazla üye görsün diye fakat düştükten sonra
  5. D

ara sıra uplamakta problem yok DonanimFikir reyiz bizim bahsettiklerimiz durmadan konu uplıyanlar
  6. D

dediğim gibi kendisini suçlamıyorum fakat bu doğru değil
  7. D

katılıyorum yeni mesajlarda bir sürü konu uplanıyor yeni açılan konularda ordan düşüyor
  8. D

kişiyi kastetmek zorundayım fakat örnekler bir sürü sadece o yapmadı bunu ben onu suçlamıyorum yapan çok insan var ve burdaki tek odak o değil 1 konuyu sürekli uplıanda çok var
  9. D

bu aralar çok yapılıyor saniye başına konu uplıyor bir daha uplıyor yada mesela 5 tane konusunu ayna anda uplıyor bunun zararı ne diye soracak olursanız konular sürekli uplanınca yeni açılan konular yeni mesajlardan düşüyor bide cevap hızını azaltıyor (yeni mesajlardaki konulara daha hızlı cevap...
  10. D

MD-2 yi ticaret için alan insanların linçlenmesi

herkesin araştırma zorunluluğu yoksa kazık yememe zorunluluğuda yok bu kadar pahalı (7000 az para değil) düşünmeden araştırmadan alan kazık yemeyi bir nevi haketmiştir 1609238931 katılıyorum eğer alıcı 7000 tl vericeği şeyi araştırmadan alıyorsa demekki parası boldur kazık yemek istiyordur
  11. D

7 sayfalık konuyu tek yorumda özetlemissiniz teşekkürler abdullah bey
  12. D

bak kardeşim kurum-kuruluş gibi yerlerin fahiş fiyat koyması doğru değil yasalara görede doğru değil fakat o sistemlerin satıldığı yer 2.el sitesi fiyatı kurum-kuruluş değil kişi belirliyor
  13. D

bu benim sorunum değil bu onun vicdani ile alakalı ben burda daha çok 4900 tl den alıp indirimsiz piyasa fiyatına satanları savunuyorum ama 7k ya satanda linçlenmesi doğru değil 2.el ürün olarak geçiyor o sitede fiyatı kişi koyuyor kurum veya bir kuruluş değil
  14. D

milletin ihtiyacı varken aldı diye bu onu linçlenicek kötü biri yapmaz
  15. D

umursamıycaksın bunları
  16. D

bak bir güzel insan daha konuyu anlamadan linçliyenler dışında senin gibi güzel insanlarda var
  17. D

heh işte stoklar bitince sistemin piyasa fiyatından satarak kar edicek yoksa öyle kar edilirmi
  18. D

bunu ben 10 kere söyledim fakat neyse
  19. D

satar diyorum fahiş fiyata satması benim suçummu allah aşkına kendinizi kandırmayın konun amacından sapıyorsunuz bizim burda amacımız milletin sattığı fiyat değil bu insanların linçlenmesi
  20. D

kardeşim bak işte seninde anlamadığın bir şey var adam gelmeden satışa koymuşki satış süresi kısalsın adam olmıyan bir şeyi kargolıyamaz zaten dolandırıcı ise GeT açarsın bu kadar basit 1609237144 öyle bir kısıtlama koyamazlar millet komşusunun adına alır onun aıdna alır bunun adına alır
Top Bottom