Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

rdr2'ye harbiden 190tl değer mi?

steam veya epic games takip edebilirsin 150tl falan düşüyor sık sık görüyorum ama yine 190tl değer sana kalmış
  2. Özgürcan

🔥İndirim Red Dead Redemption 2 İndirim

111 saat ata binip adam öldürmüşüm ve hala sıkılmadım çok az görev yaptım açık dünyası da baya iyi
  3. Özgürcan

🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

epic games ac valhalla dlc ile birlikte 200tl civarı geliyor ubisoft software daha mı ucuza geliyor
  4. Özgürcan

Sıkmayacak Valorant Tarzı Oyun Önerisi

İnsurgency Sandstrom, İnsurgency
  5. Özgürcan

jurassic world evolution

iade edebilrisin demiş galiba
  6. Özgürcan

Param gitti oyun gelmedi?

steam hesabınıza baglı olan e posta hesabınıza bakar mısınız
  7. Özgürcan

Rainbow six siege alınır mı?

ben aldım arkdaslarım benımle oynamıyor gırmıyorumbende hıc tek basıma az oynadım guzel ama oyun 24 25tl alınır
  8. Özgürcan

Steam de oyun önerir misiniz? ?

beklerim diyorsan her ay indirime girdiği oluyor https://store.steampowered.com/app/581320/Insurgency_Sandstorm/ 85tlden 42.5tl ınıyor
  9. Özgürcan

Ücretsiz güzel oyun var mı

Genshin Impact
  10. Özgürcan

Steam oyun önerisi 10 TL

sağlık olsun oynadıgın oyunların dlclerıne bakabılırsın
  11. Özgürcan

Satisfactory 40tl olmus alınır mı

evet guzel geldı de ıqum yetmıcek dıye korkuyorum duzen bıraz karısık geldı bıde oyunun sonu varmı yoksa oyle sonsuza kadar ılerlıyor musun
  12. Özgürcan

Satisfactory 40tl olmus alınır mı

Frostpunk ve bu tarz bır seyler ınsa etme hayat kalma tarzı oyunlar sevıyorum bunun hayatta kalması yok hos gelmıstı bu fıyata deger mı oyun ve cok zor mu vıdeolarda kafamı karıstırdıgı anlar oldu ızlıyorum dıye mı oyle bılmıyorum rehber vıdeosuna bakarım da genel olarak oyun alınır mı Oyunu...
  13. Özgürcan

Rainbow Six Siege 23 tl alınır mı?

Epic games
Top Bottom