Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

Bin liralara oyun paran olsa da alınmaz bence.
  2. şakşukacı

❌İndirim Bitti! İndi̇ri̇mler Bi̇tmeden Kesi̇n Alin Dedi̇ği̇ni̇z Oyunlar

Beyler Hollow Knight 16 TL alınır mı? Sadece evet deyip geçmeden oyunu anlatırsanız çok güzel olur.
  3. şakşukacı

❌İndirim Bitti! İndi̇ri̇mler Bi̇tmeden Kesi̇n Alin Dedi̇ği̇ni̇z Oyunlar

Beyler şuan RDR2 oynuyorum 65. saatimde. Ondan sonra Steam'de oynamadığım birkaç oyunum daha var. Ekstradan Epic Games'te bir ton oyun birikti zaten. Ama indirim diye öyle bir kazıdım ki sanki oyun almam gerekli imiş gibi hissediyorum ne yapabilirim?
  4. şakşukacı

DEATH STRANDING MEVCUT DEĞİL ?

Sizin adınıza sevindim fakat bizim için üzücü. Neden böyle bir döneklik yaptılar acaba?
  5. şakşukacı

Ya bari bir twit veya açıklama falan yapsalar; bir sorun oluştu, düzelince herkese directors sürümü verilecek veya directors sürümü kaldırdık herkeste normal sürüm olacak, gibisinden. İçimiz rahatlasa biraz.
  6. şakşukacı

Tanıdığınız DC sürümünü alan var mı? Yani emin miyiz öyle olduğuna?
  7. şakşukacı

Director's Cut versiyonu paralı :mad::mad::mad: 1671993382 Directors alanlarda kalacak ama di mi. Bizim suçumuz sayfaya girememek mi?
  8. şakşukacı

Kalıcı Ücretsiz EPIC GAMES DEATH STRANDING ÜCRETSIZ OLDU

@Mehmet Yılmaz sürekli aynı konu açılıyor hocam. Bir tane ana konu belirlesek.
  9. şakşukacı

❌İndirim Bitti! 🔥 Death Stranding Ücretsiz Oldu🔥

Yalnız ücretsiz olan normal sürüm görünüyor bende?
  10. şakşukacı

Tahminimce site patlayınca daha fazla yüklenen olmasın diye fiyatı normale çektiler. Yoğunluk azalınca tekrar ücretsiz olacaktır.
  11. şakşukacı

O kadar kişi saldırınca adamlar biz bunun altından kalkamayız diyip tekrar ücretli yaptılar. :kekw:
  12. şakşukacı

Kalıcı Ücretsiz Epic Games bugünkü gizemli oyun belli oldu!!!

Metro serisinin ilk iki oyununu vermişti zaten. Metro Exodus verse bomba gibi olur. Bir Metro serisi hayranı olarak bayılırımmm. :kedi:
  13. şakşukacı

🔥İndirim Farcry serisi 246 TL!

Tabi ki kişilere göre değişir hocam. Fakat ilk oyun zamanı için taş gibi oyundur yapanların Crytek olmasından dolayı. Atmosferi ve müzikleri de kaliteli eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde mutantlar ile de savaşıyoruz. Korku da var hafiften. Bu söylediklerim emin değilim ama...
  14. şakşukacı

Bence sadece üçüncü oyunu oynasalar bile yeter. Fakat aynı şeyleri yapmaktan sıkılmam, aksiyon olsun yeterse hepsi oynanabilir bence.
  15. şakşukacı

Steam üzerinde Farcry 6 hariç tüm oyunlar set halinde 246 liradan satılıyor. Farcry oyunları birbirine benziyor fakat seriyi seviyorsanız sizin için iyi bir fırsat olabilir.
  16. şakşukacı

The Witcher 3 Hala Alınır Mı?

Hikayeyi bilmiyorsanız diyalogları anlamayacaksınız. Fakat canavar avlamak, açık dünya da gezmek, rol yapma unsurlarından zevk alıyorsanız oynayabilirsiniz.
  17. şakşukacı

The Quarry bedava mı ?

Öyle bir iş yapmışlar ki. Deneme mi yoksa oyun mu belli olmuyor.
  18. şakşukacı

The Quarry bedava mı ?

Bende kütüphaneye ekledim fakat sadece episode 1 ücretsizdir herhalde. Sonra satın almamızı ister denemek lazım. 1658330562 Evet Technopat böyle bir konuya sahip. Bir deneme sürümü olduğunu yazmışlar...
  19. şakşukacı

Steam yaz indirimleri için oyun önerileriniz

The Walking Dead Definitive Series.
Top Bottom