Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

Yaz indiriminde ne aldınız?

Hades Cartel Tycoon Final Fantasy XV Windows Edition Bayonetta Dungeons 3 Prison Architect
  2. 1dodooo

Steam'de Company of Heroes 2, Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bedava oldu

Öyle yaptımda 800kb/sn ile indiren birisi için oyun indirmek gözümde büyüyor...
  3. 1dodooo

Steam'de Company of Heroes 2, Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bedava oldu

Company of Heroes 2, Company of Heroes 2 - Ardennes Assault hafta sonu boyunca BEDAVA OLDU! Oynamadım oynayan arkadaşlar öneriyor mu?
  4. 1dodooo

🔥İndirim EU4 ve HOİ4 indirimde

EU 4 de 200 saatim var. Osmanlı'da 2 farklı ihtimal var mesela early game de. Artık ezberlemeye başlıyorsunuz. ilk 15-20 saat gerçekten öğrenmek ve durmadan yeni oyun açıp eski hatayı yapmamakla başlıyor.
  5. 1dodooo

Geçici Ücretsiz Sistemim NBA2K21'i kaldırır mı?

60 FPS üstü göstermiyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.
  6. 1dodooo

25 TL ye Forza Horizon 4 Ultimate Edition

Bu tarz hesapları 50 kişiye birden satıp hepsini offline oynatıp bir hesap üzerinden fazla kar ettiren bir sistem. Böyle hesap alımı illegaldir, yapmayalım. Alan arkadaşlarımın zamanında bir süre sonra hesapları da gitti. Genelde de yabancılardan aldıkların ise güvenlikli olup yeni hesapta...
  7. 1dodooo

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Teşekkür ederim, ücretsiz sunmaları güzelmiş.
  8. 1dodooo

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Yeni konu açmadan yazmak istedim görünce konuyu? Uzun zamandır FPS oyun oynamıyordum fakat içime düştü böyle. Online olarak COD serisinden hangisinde en fazla oyuncu bulunuyor? Bildiğim kadarıyla yeni çıkan çoğu oyununda online şansı var.
  9. 1dodooo

en yakın steam indirimi ne zaman?

COD: Black Ops III, NBA 2k21, Fifa 21 gibi oyunlar indirimde. Arada bir açıp istek listemden istediğim oyun var mı diye kontrol ediyorum. İlla belli toplu indirime giren zamanlara denk getirmek zorunda değilsin.
  10. 1dodooo

Skyrim İndirimde 45,99TL!

Yılbaşı indiriminden önce çokta düştüğünü görmemiştim 2-3 ay boyunca, ben yılbaşı indiriminde bekleyip aldığım için diğer arkadaşlar almadıysa bekliyorlarsa düşmesini diye paylaştım.
  11. 1dodooo

Evet öyle... 1612114572 https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/ 3000 sayfa modu var, 20 ile çarptığımızda 60000 mod yapar. Oyunu bu şekilde güncel tutuyor firma. İndirimdeyken kesinlikle fiyatını hakediyor.
  12. 1dodooo

Modlarla hala gayette güzel oynanıyor bence.
  13. 1dodooo

Steamde The Elder Scrolls V: Skyrim SE 45,99TL'ye düşmüş. Mod'lu oynamak isteyenlere duyurulur. https://store.steampowered.com/app/489830/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Special_Edition/
Top Bottom