Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Forza Horizon 5'e 500₺ Verilir mi?

330₺ de 4'e verilmez hocam bence
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hocam oyun içi fizikler ile ilgili 5'te çok fazla güncelleme getirdiler. Ayrıca gerçekçilik manasında harita ve içerikler çok daha fazla. Ben eskiden 4 de oynadım. Sonra 5'e geçtiğimde 4'ün yüzüne bakmaz oldum. 5 varken asla 4 almazdım ben. İnan bana oynarsan anlarsın
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hocam oyunda bir sürü görev ve hikayecikler bulunuyor. Ancak bunları bitirmiş biri olarak bile serbest sürüş yaparken bile keyif alıyorsunuz. Oyundaki drift kamera açılar vs. çok iyi bir sürüş sağlıyor. Kamera güncellemesiyle sürekli wallpaperlık fotoğraflar çekip masaüstü wallpaperımı...
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Son 2 oyuna bakılırsa Eylül-Kasım gibi düşünüyorum. 1712605876 Ben klavye ile bile zevk alan biriyim, gamepad veya direksiyon seti ile daha neler olur siz düşünün manasında demek istemiştim
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ben PC ve klavye ile oynayan biriyim. 230 saat boyunca oynadım ve aşırı zevk veriyor.
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Eskiden game pass ucuzken ben de dediğin gibi sadece forza için almıştım ancak 150₺ olunca çok gelmeye başlamıştı iptal etmiştim. Şimdi oyunu alıyorum o zaman
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dostlar daha önceden 1 seneye yakın ben bunu game pass ile oynadım ve oyunu bitirdim çoğunlukla. Ancak araba sürmekten ve bu oyunu oynamaktan zevk alan biriyim. Game Pass 150₺olunca iptal etmiştim. Şimdi save'im de var diye tekrar alasım var ancak kararsızım. Yeni oyunu bu sene içinde gelecek...
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Forza Horizon 4 65,67 ₺

Pahalı olan demiyorum, 5in dinamikleri ve çevreselliği 4'e nazaran daha doğrusal. Sürekli güncelleme alması da cabası
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Steam indirim sniper elite 4

Geçen haftalarda Game Pass'e gelen Sniper Elite 5'i merak edip indirdim. Oyun mekanikleri ve fizikleri çok saçma geldi. Karakter haraketlerini Zula'dan alsalar daha iyimiş. 5 dakika oynayıp sildim. 4 hakkında bir yorum yapamayacağım ama Sniper Elite oyunları genel olarak aynı çıkıyor sanırım...
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Steam yaz indirimi oyun önerisi

rianbow outlast ve payday 2 alınır ancak diğerlerini bilemiyorum
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Geçici Ücretsiz PUBG 6 Günlüğüne Ücretsiz!

Oyuncu toplama çabaları, ığığğığığığ
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Battlefield V ücretsiz

1 de ücretsizdi hocam geç kaldınız sanırım sürsei bitti :D
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Sizce Erzurum 2.5 TL'yi hakediyor mu?

1 lira daha koy dilim pizza ye
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Battlefield 5 vs forza horizon 4 Battlefield 4

Hocam 2042 tanıtılmışken gidip 4 almak mantıklı değil. Alacaksanız BF1 alın ve atmosferin keyfini sürün
Top Bottom