Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Assassin's Creed Shadows 585₺!

unity'yi alın pişman olmazsınız , ucuz zaten
  2. Ahmet Sevinç

🔥İndirim EPİC GAMES büyük YAZ indirimleri başladı

ben gow sevmedim ama tlou güzeldi o kesin alınırda gow o fiyata düşmemişti uzun süre
  3. Ahmet Sevinç

Gameship Key Alımına Mafia 3 Hediye ( GOG )

Selam arkadaşlar biliyorum mafia 3 mükemmel güzel bir oyun değil ama satın alıma ücretsiz olduğundan paylaşmak istedim
  4. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY

doğruda 1500tl hala pahalı😞
  5. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY

gün geçtikçe ucuzluyor 😂
  6. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Ps Store'de Battlefield 5 19TL!

ps5 de çalışır mı
  7. Ahmet Sevinç

assasins creed origins aldım uygun mu

origins zaten ilk kökleri anlatıyor olmaz . Ama unity'i şiddetle öneririm grafikleri , oyunun tarzı falan hikayeside
  8. Ahmet Sevinç

assasins creed origins aldım uygun mu

origins in mekaniklerini almışlar , temeli o , ona birkaç şey ekleyip yeni oyun diye satıyorlar . Hikaye sunumu klasik +30 saat gömersin sonra ben neden oynadım dersin silersin kısaca originsi seversen al ama hikaye anlamında bir şey bekleme
  9. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! Epic games indirimli oyun tavsiyesi

harita olarak aynısı anca kar mekaniği falan var ama bence almaya değmez spiderman oynadıysan o kadar gereksiz bir oyun para biriktirir spiderman 2 alırdım
  10. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! Epic games indirimli oyun tavsiyesi

last of us , spiderman veya dying light 1 ve 2 alabilirsin
  11. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Bannerlord indirime girdi

yılbaşı indiriminde kesin fiyatı iner bence o zaman için bir şans verilmeli
  12. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Final Fantasy XV 63,50 TL

ne zamana kadar? 1729080701 https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/final-fantasy-xv-windows-edition/9nr0n2lz6tc5
  13. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Titanfall™ 2: Ultimate Edition,XBOX'da 47 TL !

tarihi nerden görüyorsunuz
  14. Ahmet Sevinç

Battlefield 2042 alınır mı?

hocam oyun bence güzel zaten 100tl galiba o parayıda hakeder tabikide bf1 ve 5 de güzel oyunlar onlarıda almanızı öneririm ama bu oyunda güzel tek eksisi haritalar az olabilir birde her bilgisayarda farklı çıkan hatalar
  15. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

hocam çok garip bendede bu dedikleriniz yok demekki oyuncudan oyuncuya değişiyor bende şuan 3-4. kez girişimde oyun açılmıyor sıkıntı olarak o var ama eskiden hdd ye yüklü iken exposure , ve çekyadaki harita yüklenmiyordu
  16. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

alınır 1721778813 valla hocam o sorun sadece sizdemi var ben şu sıralar oynuyorum ve hiç olmadı 3-4 ay öncede keza
  17. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Ubisoft Yaz İndirimleri 😱 AC: Valhalla 199 TL!

ben açıkçası şu görev olayını beğenmedim çünkü insanı bir süreden sonra fazla bayıyor mesela ilk 20 saat 2 oyundada keyifli bi şekilde oynadım ama sonrası patlamaya başladım çünkü hep aynı şey vardı , görevi yapman için askeri üsse gir eşyayı al hedefe git hedefi al görev verene git vs. hep aynı...
  18. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Bu Fiyata Kaçmaz! Sniper Elite V2 Remastered 9,87 TL

hiç oynamadığım için bilmiyorum ama efsaneleşmiş bi serinin klasik oyunlarını bir daha bu fiyattan bulamayabilirsiniz ben alacağım
Geri