origins in mekaniklerini almışlar , temeli o , ona birkaç şey ekleyip yeni oyun diye satıyorlar . Hikaye sunumu klasik +30 saat gömersin sonra ben neden oynadım dersin silersin
kısaca originsi seversen al ama hikaye anlamında bir şey bekleme
harita olarak aynısı anca kar mekaniği falan var ama bence almaya değmez spiderman oynadıysan o kadar gereksiz bir oyun
para biriktirir spiderman 2 alırdım
hocam oyun bence güzel zaten 100tl galiba o parayıda hakeder tabikide bf1 ve 5 de güzel oyunlar onlarıda almanızı öneririm ama bu oyunda güzel tek eksisi haritalar az olabilir birde her bilgisayarda farklı çıkan hatalar
hocam çok garip bendede bu dedikleriniz yok demekki oyuncudan oyuncuya değişiyor bende şuan 3-4. kez girişimde oyun açılmıyor sıkıntı olarak o var ama eskiden hdd ye yüklü iken exposure , ve çekyadaki harita yüklenmiyordu
ben açıkçası şu görev olayını beğenmedim çünkü insanı bir süreden sonra fazla bayıyor mesela ilk 20 saat 2 oyundada keyifli bi şekilde oynadım ama sonrası patlamaya başladım çünkü hep aynı şey vardı , görevi yapman için askeri üsse gir eşyayı al hedefe git hedefi al görev verene git vs. hep aynı...