Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

assasins creed origins aldım uygun mu

origins zaten ilk kökleri anlatıyor olmaz . Ama unity'i şiddetle öneririm grafikleri , oyunun tarzı falan hikayeside
  2. Ahmet Sevinç

assasins creed origins aldım uygun mu

origins in mekaniklerini almışlar , temeli o , ona birkaç şey ekleyip yeni oyun diye satıyorlar . Hikaye sunumu klasik +30 saat gömersin sonra ben neden oynadım dersin silersin kısaca originsi seversen al ama hikaye anlamında bir şey bekleme
  3. Ahmet Sevinç

Epic games indirimli oyun tavsiyesi

harita olarak aynısı anca kar mekaniği falan var ama bence almaya değmez spiderman oynadıysan o kadar gereksiz bir oyun para biriktirir spiderman 2 alırdım
  4. Ahmet Sevinç

Epic games indirimli oyun tavsiyesi

last of us , spiderman veya dying light 1 ve 2 alabilirsin
  5. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Bannerlord indirime girdi

yılbaşı indiriminde kesin fiyatı iner bence o zaman için bir şans verilmeli
  6. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Final Fantasy XV 63,50 TL

ne zamana kadar? 1729080701 https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/final-fantasy-xv-windows-edition/9nr0n2lz6tc5
  7. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Titanfall™ 2: Ultimate Edition,XBOX'da 47 TL !

tarihi nerden görüyorsunuz
  8. Ahmet Sevinç

Battlefield 2042 alınır mı?

hocam oyun bence güzel zaten 100tl galiba o parayıda hakeder tabikide bf1 ve 5 de güzel oyunlar onlarıda almanızı öneririm ama bu oyunda güzel tek eksisi haritalar az olabilir birde her bilgisayarda farklı çıkan hatalar
  9. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

hocam çok garip bendede bu dedikleriniz yok demekki oyuncudan oyuncuya değişiyor bende şuan 3-4. kez girişimde oyun açılmıyor sıkıntı olarak o var ama eskiden hdd ye yüklü iken exposure , ve çekyadaki harita yüklenmiyordu
  10. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

alınır 1721778813 valla hocam o sorun sadece sizdemi var ben şu sıralar oynuyorum ve hiç olmadı 3-4 ay öncede keza
  11. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Ubisoft Yaz İndirimleri 😱 AC: Valhalla 199 TL!

ben açıkçası şu görev olayını beğenmedim çünkü insanı bir süreden sonra fazla bayıyor mesela ilk 20 saat 2 oyundada keyifli bi şekilde oynadım ama sonrası patlamaya başladım çünkü hep aynı şey vardı , görevi yapman için askeri üsse gir eşyayı al hedefe git hedefi al görev verene git vs. hep aynı...
  12. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Bu Fiyata Kaçmaz! Sniper Elite V2 Remastered 9,87 TL

hiç oynamadığım için bilmiyorum ama efsaneleşmiş bi serinin klasik oyunlarını bir daha bu fiyattan bulamayabilirsiniz ben alacağım
  13. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Bu Fiyata Kaçmaz! Sniper Elite V2 Remastered 9,87 TL

arkadaşlar resident evil racoon city edition 300tl bence çok iyi fiyat alınır
  14. Ahmet Sevinç

epic gamesin verdiği oyunu alabildiniz mi?

koskoca epic yapmaz öyle şey . Ea türkiyeye açması gerekiyormuş ama sevgili firmanın açacağını sanmıyorum
  15. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! 🔥Sepetleri Doldurun Epic Games MEGA İndirimleri Başladı🔥

Normal al bence deluxe çok para yoksa gereksiz
  16. Ahmet Sevinç

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

origins veya odysey alabilirsin 3 ü aynı mantıkda oyunlar odysey güzel oyun harbiden origins de kötü değil ama sonlarına doğru beni aşırı sıkmıştı 1712934538 abartmayalım isterseniz yan görevlerin tümü yapılsa bile 70-80 saat max ollur 1712934621 hocam voidu bencede güzel ama assasins creed...
  17. Ahmet Sevinç

Xbox game pass sitesinde chilvary 2 140 TL pc icinmi

hocam 140tl lik special versiyonu pc için değil ama ss attığınız pc için
  18. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Mad max 72tl key ( steam )

hayır açman lazım
  19. Ahmet Sevinç

combat ı batman falan diyorlardı alınabilir https://www.technopat.net/sosyal/konu/mad-max-alinir-mi.1399250/
  20. Ahmet Sevinç

https://www.eneba.com/tr/steam-mad-max-steam-key-global?enb_campaign=Main%20Search&enb_content=search%20dropdown%20-%20products&enb_medium=product%20card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2Fsteam-mad-max-pc-steam-key-europe&enb_term=3 ben satın aldım güvenilirdir , oyunu indirim zamanında...
Top Bottom