Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

🔥İndirim Ps Store Ocak indirimleri oyun tavsiyeleri

keyfini bozduysam ozur dilerim sadece suanki durumumu anlatmak istemistim
  2. AkifM2009

napabilirim ki zaten ilk kez izlerken zar zor bitirmistim gunde max 3-4 saat izleyebiliyordum ve yaz tatili oldugu icin gunluk islerim azdi suan hafta ici gunde bos 2-3 saat anca kaliyor onuda disari cik yemek ye falan derken geri kalan bos vaktimde suan oyun oynuyorum rdr2 ni 3 yil once...
  3. AkifM2009

aslinda bende kardesimle izlemistim ama onu pek saymiyorum yarim yamalak izlemistim suan bazı boş derslerde çok sıkılırsam part 6 mangasını okuyorum ama bu yaz degil diger yaz universite falan filan derdi olmadan bi kez bastan izlemeyi dusunuyorum o zamana kadarda part 7 animesi tamamlanir diye...
  4. AkifM2009

6 kez nedir hocam yatip kalkip jojomu izliyorsunuz ben 2 ciye baslayamadim su universiye sinavi yuzunden
  5. AkifM2009

evet pucci villain olarak valentineden sonra favorum hatta sanirim en sevdigim part bile part 6 o kadar iyi yani
  6. AkifM2009

8 ci part 7 kadar olmasada guzeldi bence sadece josukeyle wonder of you savasi beklentimin altinda kaldi
  7. AkifM2009

ps store cok pahali bu arada haklisin ben ikinci el kutulu aliyorum oyunlari bazen daha ucuz bile geliyor 1735733747 evet sonunda manga okumaya usenenler steel ball run deneyimleyebilecekler tanidigim jojo fanlarinin yarisi jojosgarddan ozet izleyip gecmis cok sinir bozucu
  8. AkifM2009

jojo gorunce dayanamiyorum
  9. AkifM2009

hayir ikiside hikaye+online 200tl olani ps5 versiyonu fiyatini guncellemeyi unutmuslar 900tl olan ps4 versiyonu
  10. AkifM2009

ps store azerbaycan kartlarini destekleseydi almadigim oyun kalmazdi
  11. AkifM2009

Şuanki ocak indirimlerinden alınabilecek 50 oyunu sıraladım 1. God of War Ragnarok 1400TL 2. Spider Man 2 1735TL 3. Cyberpunk 2077 1400TL 4. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC 388TL Cyberpunk alıcaksanız yanında almanızı tavsiye ederim 5. Resident evil 4 Gold Edition 1050TL 6. Resident Evil...
  12. AkifM2009

HALF LIFE 2 STEAMDE ÜCRETSİZ

gormemisim 1731849858 kisaca bi goz atmissin sanirim
  13. AkifM2009

HALF LIFE 2 STEAMDE ÜCRETSİZ

Half life 2 20-ci yılına özel ayın 18-ne kadar steamda ücretsiz hala da kütüphanenizde yoksa gidin alın https://store.steampowered.com/app/220/HalfLife_2/
  14. AkifM2009

GTA 5 14.98 dolar oldu

ps plus aboneligim yok pc de de oynamamaya zaman yok
  15. AkifM2009

GTA 5 14.98 dolar oldu

ben hic gta online oynamadim :D yinede sariyor acik dunyada bos bos araba surmek bile
  16. AkifM2009

GTA 5 14.98 dolar oldu

gta5 in zaten suan sadece premium versiyonu satiliyor 1731061101 Bence al hesabinda dursun sıkılınca insanın hep gta5 oynayası geliyor
  17. AkifM2009

Microsoft store Final fantasy XV 63 TL

net al 63tl ye evrene hakim olman gerekmyior zaten ff oyunlarinda hey oyun ayri hikaye yeni cikan remake serisi haric gta gibi dusun
Top Bottom