Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

1 Sonraki Hafta Epic Games Store'da CyberPunk2077 Ücretsiz Miş..?!

Bir sızıntıya göre gta 6 da veriyorlarmış
  2. AlpBeyk

Epic gamesden fc24 oyunu alınır mı

Çıkar hocam bi anda oyun yok olabilir falan(!)
  3. AlpBeyk

bir sonraki steam indirimleri ne zaman

20 haziran yaz indirimleri Tarih böyle galiba
  4. AlpBeyk

🔥İndirim Steam de iyi indirimler var

Valla ne yalan söyleyim uğraşmak istemedim bi de ders var şimdi sadece bilgilendirme yapmak istedim kusura bakmayın
  5. AlpBeyk

Bilgisayar için analog kollarıda var logitech f310 f710 Monsterın kolu gibi gibi baya bi var
  6. AlpBeyk

Baya iyi oyun bence hele bi de arkadaşın varsa 👌👌👌 bu arada direksiyon seti veya analogla daha eğlenceli olur
  7. AlpBeyk

Merhabalar steame baktığımda baya iyi oyunları indirimde olduğunu gördüm ve bu konuyu açmak istedim Bu listenin en önemli oyunu Euro truck simulator 2 = 9,75 TL orjinal fiyatı 40 TL Ve galiba bütün dlc leri de indirimde ben oyunun kendisini alıcam Cyberpunk 2077 = 200 TL pek bi indirim olmasa da...
  8. AlpBeyk

🔥İndirim Steam hafta sonu indirimi

Şuan da yok bildiğim kadarıyla Pardon bir de hades oyunu var hafta sonu fırsatında 40 tl yerine 32 tl 1615022303 Sence ets 2 de yazın indirime girer mi
  9. AlpBeyk

🔥İndirim Steam hafta sonu indirimi

1.Teardown=30.40 TL 38 TL den düştü Oyunun özeti parçalamak Oyunda size görevler veriliyor kasa çalmak bir şeyleri yıkmak, parçalamak gibi bu görevleri yaptıkça yeni silahlar açılıyor Steamde ki yorumları olumlu Sistem gereksinimleri yüksek bir oyun 2. DİRT SERİSİ Dirt 5, Dirt 4, Dirt rally 2.0...
  10. AlpBeyk

Prime gaming hakkında

Şimdi biliyosunuzki prime bu ay battlefield 3 ü ücretsiz yaptı ama prime üyeliğini 2 aydan sonra sonlandırınca bu battlefield oyunu gidiyomu yoksa sende kalıyomu kalıyo diye biliyorum ama emin değilim
Top Bottom