Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Kalıcı Ücretsiz EPİC GAMES BU GÜN Kİ BEDAVA OYUN AÇIKLANDI !

Her yılbaşının aktivitesi Epic'in o hafta hangi oyunu vereceğini tahmin etmek oldu artık.
  2. BATTLEFIELD

Geçici Ücretsiz NFS Unbound Steam'de 3 Günlüğüne Ücretsiz

Para vermeden oynamak varken mutlaka oynayın. Para vereceğinize değecek bir oyun değil çünkü.
  3. BATTLEFIELD

🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

Cashbackle 66 TL. Yapışın alın valla bunlar son demler gibi.
  4. BATTLEFIELD

🔥İndirim 🔥Watch Dogs Legion Deluxe Edition 47,25₺

Nays'la 39 TL oluyor. En kötü atın kütüphaneye dursun en azından AAA oyun almış olursunuz.
  5. BATTLEFIELD

❌İndirim Bitti! Battlefield V indirimde 49,9 alınır mı sizce ?

Battlefield 5 hariç bütün tekil oyunlar şu anda en düşük fiyatında, 5 ise sadece 8 TL fazla. Gayet iyi indirim bence toplu oynamak istersen Bundle fiyatı da güzel.
  6. BATTLEFIELD

Kalıcı Ücretsiz Prime Gaming Kasım Oyunları Sızdı!

Hazır New Vegas zamlanmışken ilaç gibi geldi.
  7. BATTLEFIELD

EA oyunlarındaki indirim (31.08.22)

Crysis Remastered bedava ve en düşük fiyatında, kesin alınır. Warhead ve 2. oyun daha düşük fiyatlara düşmüş. 3. oyun da en düşük fiyatında. Dirt 5 27 TL. Forza varken gerek yoktur. Grid 10 TL. Düşük sistem için denenebilir. Diğer EA oyunları da indirimde olarak Steam haber sayfası var lakin...
  8. BATTLEFIELD

oyun önerisi ücretsiz acil

Tek oyunculu hikayeli CO:OP FPS Shooter. Kendim oynasaydım daha detaylı bilgi verebilirdim. DLC dahil 11 TL fiyatı var, alıp deneyebilirsin. Beğenmezsen 2 saat geçmeden iade edersin. Şu an bu indirimde diye bunu önerdim.
  9. BATTLEFIELD

oyun önerisi ücretsiz acil

Borderlands 2'ye bakabilirsin indirimde olması gerekiyor şu an.
  10. BATTLEFIELD

🔥İndirim Hitman ve Far Cry Oyunlarında İndirim

Önceki oyunlarla devrim niteliğinde bir farklılığı yok. Alıp denenebilir ama dediğim gibi bu da öncekilerin devamı. Kaç kez oynama fırsatım olmasına rağmen bir kere doğru düzgün başına oturtup oynatmadı beni.
  11. BATTLEFIELD

🔥İndirim Hitman ve Far Cry Oyunlarında İndirim

Far Cry'ın 3 hariç hiçbir oyununa şu fiyatları mübah görmüyorum .d Herifler beni oyunlarından nasıl bıktırdıysa artık.
  12. BATTLEFIELD

🔥İndirim Bethesda Oyunlarında İndirim

Oblivion'u daha birkaç ay önce 11 TL'ye almıştım, şimdi 53 TL olmuş. Zamlandı mı bu Bethesda oyunları hepsi çok pahalı.
  13. BATTLEFIELD

Epic games 60 tl kupon ne zaman verilir

Kodla ilgili bir şey hatırlamıyorum ama hayır o kod buna engel değil.
  14. BATTLEFIELD

steamde 33 tlm var ne almalıyım sizce

Little Nigtmares 1, Ori and The Blind Forest ve indirime girdiğinde Ori and the Will Of The Wisps. Hepsi indie oyunlar, ana hikayeleri hakkında pek bilgim yok.
  15. BATTLEFIELD

ea game den indirimli oyun

Tamam orası da olur güvenlik açısından problem olmaz.
  16. BATTLEFIELD

ea game den indirimli oyun

Origin üzerinden alırsan hayır.
  17. BATTLEFIELD

Epic Gamesten alınabilecek oyunlar

RDR2'ye sahip değilsen mutlaka tercihlerinden biri RDR 2 olsun. Onun dışında Horizon Zero Dawn, Days Gone, Detroit gibi PS oyunları da bu indirimle gayet uygun fiyata geliyor. Diğer kalan paraya da Sifu veya Kena gibi bir oyun tercih edebilirsin. Bir diğer seçenek de kuponu tek bir oyunda...
  18. BATTLEFIELD

epic games 20 tl oyun önerisi

-Hades -Crysis 2 Remastered -Crysis 3 Remastered -Crysis Remastered
  19. BATTLEFIELD

Epic games 60 tl kupon ne zaman verilir

Var aynen. https://www.epicgames.com/account/messaging Şuradaki kutucukları işaretle. 200 TL üzerine 130 TL indirim kuponu verecek. Benim fikrim yok ama ilgini çekiyorsa alabilirsin tabii ki.
Top Bottom