Arama sonuçları: *

1. Canx017

İlgilenenler İçin Gamepass İndirimi!

peki dost 1730415572 Ben niye yargılanıyorum hacı hesabı satan adam düşünsün banane çaldıran adamda kaptırmasın bir zahmet ayrıca çalıntı olduğunuda sanmıyorum.
  2. Canx017

Belirsiz riske girmeyin derim illa alacaksanız hesapta istemiyorsanız direkt xbox tan alın derim
  3. Canx017

Yok kod değil sana e posta şifre veriyor genelde outlook onu microsoft store a giriyorsun sonra kapatıyon xbox uygulamasına girdiğinde hesabında gamepass gözüküyor zaten direkt
  4. Canx017

Hocam öyle olmuyor o online var bide sana microsoft hesabı veriyor onu microsoft store a giriyorsun sonra otomatik xbox uygulamasına geçiyo gamepass üyeliği kendi hesabına senin
  5. Canx017

Hocam 3 aylık aldım adam direkt değişti şifreyi düzgün satıcı lazım 40 tl gitti mesela sonra sinir oldum başka satıcıdan aldım şifreside hala duruyor ama gamepass i bitti satıcıyı atabilirim isteyen olursa
  6. Canx017

Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece ubisoft ea gibi firmaların oyunu oynanmıyor ayrı launcher oldukları için verilmez gamepass e 400 konsol için almıyorsan 3 aylık olsa bile pc için...
Top Bottom