Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

Tamam sorun yok genelde 3. günün sonlarına doğru veya akşam üstüne doğru geliyor
  2. Charles Darwin

Haberim yoktu bilgilendirme için teşekkürler neyse alamayan arkadaşlara bir tık üzüldüm
  3. Charles Darwin

Nasıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ? 1691163733 Geçmiş...
  4. Charles Darwin

Doğru ama ekonominin getirdiği şartlar maalesef bu iyi bir oyun istiyorsan gözden çıkarmak zorundasın belki 1 aya kalmaz dolar kuru güncellenecek
  5. Charles Darwin

Dolar kuru güncellendikten sonra senin sıfat-ı eşgal
  6. Charles Darwin

Ben 1 hafta önce yaz indiriminde kapmıştım umarım Nays ile almışsındır %20 cashback veriyor
  7. Charles Darwin

İlk kez böyle bir konu açtım acemilik işte ama düzelttim 🤦‍♂️
  8. Charles Darwin

Steam üzerinde RDR 2 oyunu tekrar 379₺ fiyata düştü indirim 3 Ağustos gününe kadar sürecek. Benim gibi Steam takıntıları olan kişiler için kaçırılmayacak fırsat olarak görüyorum. Not : Nays ile alırsanız %20 cashback alabilirsiniz. https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/
  9. Charles Darwin

Red Dead Redeption 2 %67 - 379,50 TL'ye alınır mı?

Konu sahibi sen olduğunu yeni farkettim birde konuyu kirletmeyelim diyorum 😂
  10. Charles Darwin

Cashback kazanmak için 10₺ üzeri alışveriş yapman gerekiyor kaç tane oyun alırsan al ama 100₺'den fazla cashback vermiyor mesela örnek vereyim 330₺ fiyata MW 2019 oyununu aldın bu 330₺ fiyatın %20 oranını iade edecek sana gelecek olan tutar 66₺ olacak geriye 34₺ daha cashback kazanma hakkın...
  11. Charles Darwin

Evet limit var bu limit aylık 100₺ ile sınırlı yaptığın harcamalarda %20 Cashback veriyor Aşağıda ki web site linki üzerinden kampanyalara ve detaylarına göz atabilirsin https://www.naysapp.com.tr/firsatlar
  12. Charles Darwin

Değer mi değer bu arada Nays ile alırsan 380₺%20'sini geri veriyor yani 76₺ geri verecek bu sayede oyun sana 304₺ fiyata gelecek
  13. Charles Darwin

🔥İndirim Battlefield™ V Steam'de %75 İndirimli. Sizce alınır mı?

Oynanıyor EA üzerinden arkadaşını eklemen gerek
  14. Charles Darwin

Steam Oyun Önerisi 45₺

Bu tavsiye ettiğiniz oyunlara baktım ama pek benlik değiller o yüzden nakit karşılığı oyun hediye etmek daha mantıklı gibi
  15. Charles Darwin

Steam Oyun Önerisi 45₺

Arkadaşlar yine CSGO üzerinden 3. kez kasa düşürdüm 45₺ bakiye var oyun önerir misiniz veya nakit karşılığı oyun hediye edebilirim ?
  16. Charles Darwin

Steam nakit karşılığı oyun hediyesi

Steam arkadaş kodunu paylaş istek atacağım
  17. Charles Darwin

Havadan sudan geldi zaten para CS kasa düştü. 35₺ fiyata atarım bir tane de çikolata ısmarla 😂
  18. Charles Darwin

47₺ bakiye var nakite çevirip Game Pass alacağım istediğiniz bir oyun varsa hediye atabilirim
  19. Charles Darwin

370₺ Steam Oyun Önerisi

Biraz inceleme videolarını izleyeyim bakalım karar verme aşamasında alıp almama konusunda kararsız kalacak mıyım ? Ya da gider GAME PASS alırım
Top Bottom