Arama sonuçları: *

1. CyperFly

Steam vs Epic İndirimleri

Açıkcası ben masaüstünden oyunu aça tıklıyorum o kadar Epic games üzerinden arayüzle pek uğraşasım gelmiyor. Para kazana biliyor olmak konusuna kesinlikle katılıyorum.
  2. CyperFly

Epic games ile herhangi bir alıp veremediğim yok. GOW Daisy gone gibi AAA oyunların bir çoğunu oradan aldım sırf steam kütüphanem dolu gözükün diye fazladan para vermek istemedim aynı oyuna.
  3. CyperFly

Bakalım görücez yarın başlıyormuş Epic indirimleri de.
  4. CyperFly

Valhalla için beklesem pişman olurmuyum sonrasında emin olamadım.
  5. CyperFly

Beyler selam, Steam üzerinde 150Tl üzerinde olan oyunları şuanda satın almadım Epic games her seferinde kuponlarla falan bir şekilde uyguna almamı sağlıyor. Epic veya steam kütüphanemde oyunun olması benim için yeterli illaha steamda olsun diye bir takıntım yok. Örneğin Valhalla almak...
  6. CyperFly

Steam yaz indirimleri oyun önerisi?

Bu açıdan düşündüğünüz de tabii ki haklısınız. Günümüzde ki oyuncuların bir çoğu grafiklere bakarak oyun oynuyor sadece.
  7. CyperFly

Oyunları çok önceden oynamıştım hikayesini net olarak hatırla masamda bir geçmişim var oyunla alakalı. Merak ettiğim için sordum aslında.
  8. CyperFly

Farklı bir bakış açısı.
  9. CyperFly

Call of Duty serisinden aldığın oyunları oynayacak mısın yoksa kütüphanede dursun diye mi alıyorsun. Oynanır mı halen o açıdan soruyorum.
  10. CyperFly

Oyun tercihleri nasıl ?

Metro Exodus alabilirsin post-apokaliptik dünyada geçen ve grafikleri yeni sistemin ile deneyebileceğin oyunları seviyorsan.
  11. CyperFly

Rdr2 İle Sepet Doldurma

O zaman herhangi bir şekilde çalışmıyordum gelirim olmadığı için bahane gibi dözüküyor ama o an yapacağım başka bir çarem yok tu :( 1672139407 Dediğiniz siteyi daha önce hiç duymamıştım. Güvenilir mi?
  12. CyperFly

Rdr2 İle Sepet Doldurma

God of War Epicden almayı düşünüyorum 100tl gibi bir fiyata geliyor kuponla
  13. CyperFly

Rdr2 İle Sepet Doldurma

RDR yi epicden aldığımda bir sıkıntı yaşarmıyım ? 1672136747 Daha önce istemeyerek korsan oynayıp bitirdim tekrardan almama değer mi peki ?
  14. CyperFly

Rdr2 İle Sepet Doldurma

Olabilir aslında pc deneyimi nasıl ? 1671911006 Days gone mı cyper2077 mi ?
  15. CyperFly

Rdr2 İle Sepet Doldurma

Epic games üzerinden rdr2 alacağım ama 200 tl ve üstü kupon kullanabildiğim için yanına ne ekleyebilirim bilemedim yada direk gidip steam üzerinden almam mı daha mantıklı ?
  16. CyperFly

Arkadaslar merhaba ucuzgames.com sitesinden oyun alan varmi

Bu fiyatlara bu oyunların olması imkansız, muhtemelen çalıntı hesap şeklinde veriliyordur
Geri