Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

❌İndirim Bitti! Sekiro İndirimle 283 TL

Halan daha çok pahalı bence. Ve epic games'in verme ihtimali olduğuna inanıyrum
  2. Demacia'lı Master Yi

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Gizemli oyun: Destiny 2: Legacy Collection

120 GB ve ek dosyalar ile artıyor da artıyor bende var 150 küsür yer kaplıyor.
  3. Demacia'lı Master Yi

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Gizemli oyun: Destiny 2: Legacy Collection

Aga ciddi mi bunlar? 1702481419 Berbat bir oyun boyutuna göre.
  4. Demacia'lı Master Yi

❌İndirim Bitti! 50TL LİK BU SÜPER OYUNU KAÇIRMAYIN

Bunu önerir misin? Bu arada bunu bende aldım hakikaten sarıyor sadece başlarda mekanikleri zor geliyor.
  5. Demacia'lı Master Yi

🔥İndirim Mount&blade serisinin tüm oyunları 13 Kasım'a kadar indirimli

Şöyle diyeyim bazı mekanikler örneğin şehirlere mancınık gibi çok gelişmiş şeyler ile yıkma vs. ve de grafik hariç hemen hemen aynı sayılır ama internetten videolarını izlemeni tavsiye ederim. Ancak 100 den fazla mod var grafik olsun mekanik olsun kafana göre de ayar verebiliyorsun.
  6. Demacia'lı Master Yi

🔥İndirim Mount&blade serisinin tüm oyunları 13 Kasım'a kadar indirimli

Grafik olarak bayağı bir eski oyundur fakat hala oynarım ara ara girip.
  7. Demacia'lı Master Yi

Cyberpunk 2077 480 TL alınır mı?

g2g diye bir site var oradan gidiyor hesaplar genel olarak.
  8. Demacia'lı Master Yi

TR sayfalarında satamazsın ben yurt dışı sayfalarında satış yapıyorum. Önceki hesabımı 32.000₺ küsüratıyla bıraktım 1100€ küsüratlı bir biçimde. TR de satınca adamlar cins gibi 1000₺ falan teklif ediyor. Neden diyorsun sen indirimde almışsındır falan diyor kısaca kıl düşünmekten aciz insanlar...
  9. Demacia'lı Master Yi

Oynayacaksan alınır agam kış zammı gelecek steam e. Benim hesabımın değeri bile 80.000₺ leri gördü ki ben liseden beri oyun alan adamım maksimum 3.000₺ vermişimdir şu an aynı hesabı yapamam mesela. Oynayamazsan bile ileride satarsın diye düşünüyorum.
Top Bottom