Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

Assassin's creed valhalla paketleri

Standart sürümü satın alıp gold sürümü malum yolla oynamayı tercih ederim. 125 lira edecek Ubisoft DLC'si yoktur bana göre.
  2. Derek Pappalardo

Kalıcı Ücretsiz Dying Light: Bad Blood

Bende normal Dying Light vardı, o yüzden anlayamadım sadece oyunun kendini alanlara mı özel. Steam incelemelerinde de gördüğüm herkesin hesabında normal Dying Light mevcut.
  3. Derek Pappalardo

Kod olayı farklı, oyunu almak için üstteki mesajda dediklerimi yap, otomatik olarak kütüphanene ekleniyor.
  4. Derek Pappalardo

@PustiKafa Welcome • Weapon Dockets (dyinglightgame.com) Bu siteye girip kendi mailinle kaydol, sonra mailine gelen doğrulama linkini açıp hesabı aktifleştir. Ardından üstteki site üzerinden kayıt olduğun bilgilerle giriş yap. Link Platforms kısmından Steam hesabını ekle. Giriş yapıp...
  5. Derek Pappalardo

Almayı başardım. Site üzerinden kayıt olup hesabı linkleyince ücretsiz alabiliyoruz.
  6. Derek Pappalardo

Anlayan var mı konuyu? Çok açıklayıcı olmuş maşaallah.
  7. Derek Pappalardo

Horizon zero down

O zaman yanlış yazıyorsundur, attığımı dene. Çok fazla yanlış denersen o yukardaki attığım hatayı verir.
  8. Derek Pappalardo

Horizon zero down

https://support.fanatical.com/hc/tr/articles/202260751-Steam-tarafından-bildirilen-Çok-Fazla-Aktivasyon-Denemesi- 1595268287 Bekleyip kullanman gerekecek, büyük ihtimal geçersiz denemelerin yüzünden kabul etmiyordur.
  9. Derek Pappalardo

Horizon zero down

😂 sen yapamazsan ben etkinleştirip hesabı sana vereyim diye tutmaya çalıştım. Çok fazla denendi yazıyor, mecbur bekleyip tekrar deneyeceksin :(
  10. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Geçersiz? Özelden attım, onu deniyorsun değil mi?
  11. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Oyunlar bölümüne gir, ürün etkinleştire bas. Yapamazsan söyle, senin için hesap açıp yapayım. 1595267731
  12. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Steam yüklü mü? 2023 O arkadaşın dediğini sen zaten yapmışsın :)
  13. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Yapamazsan senin için yeni hesap açıp aktifleştirip hesabı sana özelden atabilirim.
  14. Derek Pappalardo

Horizon zero down

İtopya'nın attığını dene, diğeri için oyunlar sekmesine girmek gerekiyordu herhalde.
  15. Derek Pappalardo

Horizon zero down

https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode?l=turkish Buradan dene.
  16. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Kodu aktifleştirmeyi biliyor musun?
  17. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Biri görseydi o kodu senin yerine kullanabilirdi :(
  18. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Silindi :) 1595266752 Oradaki kupon kodunu steam'de aktifleştireceksin.
  19. Derek Pappalardo

Horizon zero down

düzenle diyip silme tuşuyla sil
  20. Derek Pappalardo

Horizon zero down

Fotoğrafı sil hemen.
Top Bottom