Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

🔥İndirim 🔥RUST 9.49$ %50 indirimde🔥

2 kişi çok zorlanırsınız ancak neden olmasın
  2. Dontaçhi

🔥İndirim 🔥RUST 9.49$ %50 indirimde🔥

Gerçekten oynayacak en az 4-5 arkadaşınız varsa alın. Yoksa kütüphanede çürüyor haberiniz olsun :) tecrübeyle sabit
  3. Dontaçhi

Half life 1 alınır mı

Yani alın veya almayın demek yerine sadece 1 dolar diyorum. 34TL'ye ne yapabilirsin ki başka?
  4. Dontaçhi

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

İndirimler güzel aslında ya belirli oyunlarda çok güzel indirimler var ancak AAA oyunları almak zor gene de
  5. Dontaçhi

Görmedim hocam ben kusuruma bakmayıns
  6. Dontaçhi

Brothers: A Tale of Two Sons Remake PAYDAY 3 Ranch Simulator Back 4 Blood (çok iyi fiyata düşmüş) Tannenberg Verdun İndirime girmemiş olsa da For The King önerebilirim
  7. Dontaçhi

Bildiğiniz üzere 18 Temmuz ve 1 Ağustos tarihleri arasında Epic Games yaz indirimleri dün itibariyle başladı. Sizler neler aldınız veya alacaksınız? 20 Adet oyun önerisi yaptığım bir video yayınladım aşağıya linkini bırakacağım ben kendi yaptığım listeden direkt en ilgimi çeken oyun olan The...
  8. Dontaçhi

EPIC GAMES HATALI FİYATLANDIRMAYA SAHİP OYUNLAR (Video Mevcut)

Videoda yer alan oyunlardan sadece Land Of The Vikings, Rimworld ve Lords Of The Fallen hakkında şüphelerim var fiyatları dolayısıyla. Onun dışında kendi oyun zevkinize uyan hangi oyun varsa alıp oynayın derim. Ancak videoda da dediğim gibi eğer sadece tek bir oyun alma şansınız varsa The...
  9. Dontaçhi

EPIC GAMES HATALI FİYATLANDIRMAYA SAHİP OYUNLAR (Video Mevcut)

Herkese selamlar uzun süredir Epic Games üzerinde olan hatalı fiyatlandırmalara sahip olan oyunlardan bahsedeceğim. Nedir bu fiyatı hatalı olan oyunlar? Hatalı fiyatlandırmadan kasıt zam görmüş fakat buna rağmen hala bir şekilde ucuza alınabilen oyunlar. Yani oyunun kendisi pahalıyken...
  10. Dontaçhi

🔥Take Two GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Çıkacağını Açıkladı 🔥

Eldeki tüm parayı Take Two hissesine basıp 2026'da zengin olma planı..
  11. Dontaçhi

🔥Take Two GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Çıkacağını Açıkladı 🔥

Take Two yaptığı açıklamada ek bir geciktirme olmayacağından "son derece" emin diye belirtmiş yabancı kaynaklar
  12. Dontaçhi

Bilinmedik Oyun önerisi

Valiant Hearts: The Great War'a bakabilirsin.
  13. Dontaçhi

Steam kış indiriminde ne alınır

oynayacak arkadaşın yoksa bulaşma boşuna para vermiş olursun Alınabilir.
  14. Dontaçhi

Epic games gizemli oyun lego builders journey oldu

TOTEME KOCAMAN MYSTERY GAMES YAZMIŞ CP77 LAZIM RESIDENT EVIL LAZIM LEGO NE?
  15. Dontaçhi

Ücretsiz güzel olacak bir oyun önerisi

Apex Legends Deceit Brawlhalla Multiversus Business Tour RISK: Global Domination Rocket League Destiny 2 Rumbleverse (Epic Games) Fall Guys (E.G) Unturned Dead Frontier 2 Fallout Shelter Realm Royale Reforged Goose Goose Duck Battlerite Lost Ark Will To Live Online
  16. Dontaçhi

Ücretsiz valo keys nasıl kazanabiliriz?

Valo keys derken?
Geri