Arama sonuçları: *

1. Dwayne

❌İndirim Bitti! Epic store yeni ay yılı indirimleri.

alınmaz hilelerle vs atarım bende hile açarım kapışırız dersen al hile simulatoru rahat bırakmazlar zaten parada kasamazsın p2w gidip para hilesi basıp oynarsın anca ama tekte sarmaz hikaye içinde değmez
  2. Dwayne

EPİC indirimleri alınır mı??

biliyorsan almaya gerek yok bence 1702929657 bi bende epicten oyun alınmıyor galiba
  3. Dwayne

🔥İndirim Gta 4 The Complete Edition 32,70 TL

en baba gta oyuun hikaye bittikten sonra yapacak bir şey yok ama araba sürmek bile yeterli 1692618710 online var downgrade yaparak halledilir 15dk sürer yapması
  4. Dwayne

Kalıcı Ücretsiz Payday 2 Legacy Collection Ücretsiz Oldu!

hepinizde payday varsa ondan olmuyor olabilir
  5. Dwayne

Ets2 Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea alınır mı??

harita değil orası mapin bir yerinde olan kucuk bir yer zor falanda degıl
  6. Dwayne

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 indirimde

keyfin bilir para senin zaten o kadar iyi bir oyun değil artık miladı doldu :D
  7. Dwayne

fareyle oynarsan verir ama klavyeyle çıldırırsın
  8. Dwayne

gelen oyunlar varda pek ümitli değilim onlardan adamlar kafalarına gore dlc satıyo oyunu full dlc alsan eskiden 500 lira tutuyordu sımdı hesaplamadım bile kim bilir kaç para yapar her şey dlc oyunda
  9. Dwayne

tmpye gelirsek onun ets ile bir alakası yok diktatörlük var tmpde :D ossursan ban yersin adminler daha kuralları bilmiyor 1691141760 oynadım ve attım gitti işte :D
  10. Dwayne

lastik sesi geldi ama araba lastik sesi o tırdan daha kalın lastik sesi cıkar onu bile yarım yamalak yapmıslar yanında lastik izide getirmemişler ve sımdı getiriyorlar sen dusun oyun 2013 de cıktı 2023 te geldi lastik sesi ve araba lastik sesi rakipleri olmadıgı için bu kadar rahatlar
  11. Dwayne

ets simulasyon degıl tır oyunu simulasyon olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım bu tarz yok ama kamyon surebilecegin snowrunner onunda optimizasyonu iğrenç 1691141228 var suan herkes duzgun kullanıyor sen eskiden gorucektin suan bütün simulasyoncular tmpde sim2 de dediğin gibi surenlerden var...
  12. Dwayne

tırt kardeşim ister kabul et ister etme
  13. Dwayne

çok oynamak degıl mesele kardeşim oyunu bozdulareskiden cok daha iyi bir oyunda fizik sorunları yoktu optimizasyon sorunu yoktu daha zevkliydi kendi cıktıgı yılda kaldı
  14. Dwayne

değil ben kadar oynasan anlardın 1691085352 ben bu oyunu kitabını yazdım bro harcadıgım her vakit içinde degmez bir oyun kitelesi belli fiziği belli suan sana anlatamam onu
  15. Dwayne

ets3 lazım demek bu
  16. Dwayne

online da özellikle kürkeneste sadece çıldırırsın
  17. Dwayne

sende ben gibi zamanı gelince o kadar saat bayıldıgına pişman olursun :D 1691058420 herkesde simulasyoncu herhalde
  18. Dwayne

ben 10 bin saat oynamısım birde sen düşün
  19. Dwayne

almayan var olmazmı :D
Top Bottom