Arama sonuçları: *

1. Earwven

🔥İndirim PS5 Spiderman 2 223TL

ben de hortlatmış oldum ama böyle yazıyor, çalışıyor mudur acaba :D
  2. Earwven

❌İndirim Bitti! RDR2 EPİC GAMES 98.67TL! 🔥🔥

Ben yasal olmayan yollardan :D oynamıştım aslında ama alabiliyorken alayım dedim, bu oyuna ayıp olmasın.
  3. Earwven

❌İndirim Bitti! God of war 150TL UNCHARTED: Legacy of Thieves 275 TL

Cyberpunk'ı ucuza alabileceğim bir yer var mı?
  4. Earwven

Ucuza Oyun Nereden Alınır?

Cyberpunk bulamadım 1672158160 Kendi hesabımda olsun istiyorum dediğim gibi
  5. Earwven

Ucuza Oyun Nereden Alınır?

Steam için ucuza oyun alma şansımızın olduğu bir yer var mı? Oyun kendi steam hesabımda olsun istiyorum, steam hesabı almak istemiyorum.
  6. Earwven

Battlefield 1 Almama Gerek Var mı Sizce?

Serverler hâlâ dolu, en azından operasyonlar.
  7. Earwven

Forza Horizon 4 30,36TL

Bir sürü araç paketiyle vs. başlıyorsun, 2 farklı map ve ayrıca VIP'lere özel şeyler, haftada 2 tane süper şans çarkı gibi.
  8. Earwven

Kalıcı Ücretsiz Bedava Fallout 76 Kodu!

Ben aldım, teşekkürler. 1665069739
  9. Earwven

Steam'de Alınabilecek Oyunlar

Tam bir COOP oyunu da işte arkadaşlarıma da aldırmam lazım ve oyunu beğenmeleri lazım, o kadar para verdikten sonra 4-5 saat oynarsak koyar o.O2
  10. Earwven

FIFA hakkında ne dersiniz? 1656521717 Çoğu coop-online oyuna sahip olduğumu fark ettim o.O2
  11. Earwven

Fazla eski değil mi ya? Ayrıca sadece hikayeli oyun da almak istemiyorum, dediğim gibi online da olması lazım.
  12. Earwven

Yukarıda sordum da görmemişsiniz sanırım, FIFA 22 almak mantıksız mı olur ? Aslında kardeşim de FIFA istiyor ama bilemedim. Dediğiniz oyun zaten istek listemde arkadaşlarım aldığı zaman ben de alacağım :D 1656521487 Bu oyuna da sahibim. Ukrayna için almıştım o.O2 :kekw: 1656521531 Hunt...
  13. Earwven

R6 ve Zero Hour oynuyorum o oyuna da gerek var mı ki?
  14. Earwven

Pardon The Forest da var :D Diğer 2 oyuna da para vermek istemiyorum açıkcası. 1656521198 Aslında Shooter oyunlar daha iyi olabilir. FP, TP fark etmez. Ayrıca FIFA 22 almak mantıksız mı olur sizce?
  15. Earwven

Aklımda FIFA 22 almak var ama FIFA 20'ye zaten sahibim. Onun haricinde aynı fiyata birkaç oyun alabiliyorum ama karar da veremedim şimdi. 100 TL'ye COOP veya Online oynanabilecek oyun önerebilir misiniz? FH 4, R6, BF1, SOT, Raft, Ark ve Payday 2 zaten var bende.
  16. Earwven

Kalıcı Ücretsiz Ark Steam'de Ücretsiz 🔥

Sırf sen satın aldıktan sonra ücretsiz olduğu için "saçmalık daniskası" mı oluyor :D
  17. Earwven

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

3 oyunu da oynadım ve evet dediğiniz gibi Odyssey aralarında beni kendine en çok çeken oyun olmuştu.
  18. Earwven

❌İndirim Bitti! Chill Ve Ücretsiz Oyun Önerisi

FPS-Online olarak İronsight'a bakabilirsin. Steam'da ücretsiz. Hızlı bi temposu var 2-3 el atıp çıkarsın.
  19. Earwven

Steam'de Battlefield 1 kalıcı ücretsiz mi?

Dostum oldu diyorum :D Oyunu dün aldım yükledim, bugün de oynadım.
Top Bottom