Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

🔥İndirim The Crew 2 11 TL !🔥🔥

Oyunda en fazla 60 FPS desteği var haberiniz olsun. En azından bende bu şekilde. Sanırım konsoldan PC'ye port edildiği için bu şekilde.
  2. Emir Aydın

GTA 5 Steam mi Daha İyi Epic Games mi?

Bir farkı yok, Epic daha ucuz olduğu için daha mantıklı.
  3. Emir Aydın

🔥İndirim Yarış severler buraya! KartKraft Voidu'da 20,74 TL oldu.

Yok başlangıçta değil. Pistin rastgele yerlerinde söylediğim gibi 18 fpslere düşüyor ve o şekilde devam ediyor. Biraz sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tur aynı yerde yine aynı şey oluyor. Dolayısıyla oynamak mümkün olmuyor.
  4. Emir Aydın

Sanırım optimizasyonunda sorun var sürekli FPS 18'e düşüyor ve bir süre o civarda kalıyor. Ayrıca T300 ile kullandım ve hissiyatı hiç beğenmedim. Kontrolü çok zor.
  5. Emir Aydın

Fiyatına göre grafikleri iyiymiş. Aldım bakalım nasılmış. :kizginpeepo:
  6. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Epic Games UYGUN Fiyatlı Oyunlar

PC Building Simulator 8 TL. Bence 8 TL için güzel bir oyun. https://store.epicgames.com/tr/p/pc-building-simulator
  7. Emir Aydın

ets 2 ve ats 2 35 tl !

Aşırı iyi kaçırmayın derim.
  8. Emir Aydın

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

200 TL'lik oyun %33 indirimle 134 TL oluyor. Bir de Nays ile alırsak %20 cashback verecek ve 107.2 TL'ye gelecek, neredeyse yarı fiyatı. Hatta Nays 50 TL üstü alışverişe 5-25 TL arası ödül veriyor en kötü ihtimalle 102.2 TL oluyor. Harika. :peepokalp:
  9. Emir Aydın

🔥İndirim The Forest İndirim 8.00₺

Güzel fiyat bence mutlaka alıp oynayın. Tek başıma bitirmiştim sonra farklı arkadaşlarla 2 kere daha bitirmiştim. :kizginpeepo:
  10. Emir Aydın

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 indirimde

Onu seçmenin özel bir sebebi var mı? O da güzel tabi ancak kayışlı sistem yerine güzelinden Direct Drive bir set alınabilirdi.
  11. Emir Aydın

Geçici Ücretsiz Steam Herkese Bedava "Çıkartma" Veriyor

Chatte sürekli çıkartma kullanmıyorsanız bence almayın. Envanteri kirletiyor. :peeposad:
  12. Emir Aydın

🔥İndirim Assetto Corsa 6.40 TL

Bilgim yok.
  13. Emir Aydın

Nays ile 200 TL'ye 40 TL cashback alırsın.
  14. Emir Aydın

Oyunun zevki modladıktan sonra çıkıyor. Modlayınca da her türlü arabayı kullanabiliyorsun zaten. O yüzden Ultime almaya gerek yok bence.
  15. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Forza Horizon 4 65,67 ₺

Klavye-gamepad karışık 140 saat oynamışım, bence sarar. Araba oyunlarını ne kadar sevdiğine bağlı. :peepo1:
  16. Emir Aydın

BEAMNG Drive Ne Zaman İndirime Girer?

Bildiğim kadarıyla en yakın Steam indirimleri 24 Nisanda olacak. O zaman indirime girebilir. İyi ki bir kaç ay önce 40 TL'den 32 TL'ye düştüğünde almışım. :monkahmm:
  17. Emir Aydın

Kalıcı Ücretsiz 06 -13 Nisan Epic Dying Light Ücretsiz Verecek

Epic Games bir anda "Kandırdım kandırdım, hemen de inandınız." demezse kesin. :peepo1:
  18. Emir Aydın

Kalıcı Ücretsiz 06 -13 Nisan Epic Dying Light Ücretsiz Verecek

Çok iyi oyun, hala oynamayan varsa kaçırmasın.
  19. Emir Aydın

Kalıcı Ücretsiz Fall Guys 21 Haziran'da ücretsiz olacak!

Çok LoL oynadım, bu oyunu hiç sinirlenmeden oynarım bence. :peepo2:
Top Bottom