Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

odyssey ve valhalla alın geçin
  2. Eren Güven

🔥İndirim Steam Bahar Indirimleri Başladı!

aga çoğu oyun yok epicte ya :/
  3. Eren Güven

🔥İndirim Voidu Ubisoft indirimleri başladı, AC Valhalla 67 TL

odyssey ve valhalla yı burdan almıştım site güvenilir. ubisoft connect kodu olarak veriyo oyunu. valhalla yı beğenmedim ama. odyssey bence bu güne kadar çıkmış en güzel ac oyunu. tabi level olayı biraz üzücü ama yan görevlerin çoğu eğlenceli. oyunu severseniz hiç sıkılmadan 100 saat...
  4. Eren Güven

UNCHARTED VS THE LAST OF US

ikisini de severek oynadım uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oynanış süresi olarak daha uzun ve parkur mekanikleri de fena değil. ama hikaye ve atmosfer olarak last of us part ı daha iyi geldi bana
  5. Eren Güven

❌İndirim Bitti! Assassin's Creed Odyssey ₺139,80🔥[Epic Games]

ben alexios la hiç oynamadım bu arada. kassandrayla 100 saat oynayıp bıraktım 4k monitör alınca tekrar oynayacaklarım listesinde 2. sırada bu oyun 1699302005 piyasadaki iyi oyun yokluğunda hiç sıkmadan oynanacak bi oyun bence. tabi kimisi sever kimisi sevmez o ayrı
  6. Eren Güven

kassandra daha güzel :D bi de ingilizce aksanı falan daha hoş eğlenceli karakter yoksa hikayede bi fark olmuyo sadece yerleri değişiyo
  7. Eren Güven

hikaye anlatımı konusunda sıkıntı yok da oyunun öne çıkan özelliği hikayesi değil bence o yüzden öyle söyledim
  8. Eren Güven

yeni nesil assasin ler içerisinde bi tek bunu sevdim ben. açık dünya tasarımı çok güzel manzaralar falan baya iyi ve çok büyük bi dünyası var. görevlerini de sevdim ben hikayesi meh, combat sarıyo chill, en sevdiğim özelliği de karakterin her yere tırmanabiliyo olması ve tırmanma mekaniği gayet...
  9. Eren Güven

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 indirimde

straight pipe v8 modları var. modsuz ets mi oynanır zaten :ROFLMAO:
  10. Eren Güven

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 indirimde

beleş. v8 scania alıp aragazı vermenin tadı en iyi AAA oyunda yok
  11. Eren Güven

🔥İndirim Max Payne 2 6.30 TL 🔥

aldım tşk :love:
  12. Eren Güven

❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

alın artık şu oyunu ya
  13. Eren Güven

❌İndirim Bitti! Steam yaz indirimi tavsiyeleri

Çok güzel oyunlar. hemen hemen hepsini oynamıştım. İçlerinden cyberpunk ve valhalla hariç hepsi gerçekten sevdiğim oyunlar
  14. Eren Güven

Beni rdr2 almak için ikna eder misiniz

Alma diyenlere inanma yalan atıyolar. Ayrıca oyunu oynaman için bizim seni ikna etmemize gerek yok. Aksine senin rdr2 den izin alman gerekiyor. İşte rdr2 öyle bi oyundu
  15. Eren Güven

Asasain origins ve odisey alınır mı?

odyssey tek geçerim. valhalla odysseyin getir götürünü bile yapamaz
  16. Eren Güven

Ana Konu Steam Yaz İndirimleri Başladı! (Nays ile %20 Cashback Var)

ne varsa aldım zam gelicek kesin bi daha zor alırız. payday le starfield a ön sipariş vericektim de para yetmedi onlara. cs envanterini sattım umarım cs 2 çıkınca pişman olmam
  17. Eren Güven

🔥İndirim SIVI SOĞUTUCU ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM HANGİSİ ALINIR ?

değil diyorum işte, yukarıda işlemci 20 derecede çalışıyor yazmışsın, mümkün değil. üzerine buz falan koyman lazım.
  18. Eren Güven

🔥İndirim SIVI SOĞUTUCU ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM HANGİSİ ALINIR ?

msi sıvı soğutucular zaten pek güvenilir değil, deep cool ls 520 se onlardan da iyi epey den tek tek karşılaştırabilirsin. ls520 özellikle pompa ve fan hızı konusunda diğer çoğu 240 mm sıvı soğutmadan daha iyi
Top Bottom