Arama sonuçları: *

1. F

❌İndirim Bitti! Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

TLOU'yu almışken deluxe sürüm ile mi almak lazım? Aslında steam'den almak istiyordum ama çok ciddi fiyat farkı var.
  2. F

Need for Speed oynamadığım için bir şey diyemem ama onun dışın da gayet iyi. The Last Of Us için deluxe olanı almaya gerek var mı? Bir de Cyberprunk almışken DLC'yi de alın bence.
  3. F

Ultimate Edition sonbahar indiriminde 820 TL'ye düşmüştü, oyunu ve dlc'yi ayrı alırsanız 850 TL oluyor açıkçası steam sağlam indirim yapmaz diye almıştım ama 9 Ocak'a kadar süre var iade edip Steam indirimi beklenir mi acaba :D
  4. F

❌İndirim Bitti! Steam 2024 Sonbahar İndirimleri

Epic'ten neden alıyorsun ? Steam'de daha ucuz. %60 ve %50 indirime girmiş steam'de kışın daha baba indirim yaparlar mı diye sorarsan kimse kesin bir cevap veremez çok istiyorsan steam'den al bence.
  5. F

STEAM VEYA EPİC GAMES ÜZERİNDEN ALABİLECEK İNDİRİMLİ OYUNLAR

Last of Us pahalı ben Uncharted alacağım Epic'ten de Cyberprunk düşünüyorum. GTA 5 hiç oynamadıysan ve illa steam diyorsan alabilirsin.
  6. F

🔥İndirim Epic Games İndirimleri

1100 tl şuan 700 küsüre indiği zaman alsaymışım keşke...
  7. F

Last of us çok istiyordum ama 1.5 yıldır bir türlü alamadım, cyberprunk fiyatı çok uygun geldi onun dışında uncharted alacağım.
  8. F

Aldınız mı? Epic'ten Ultimate olanı almayı düşünüyorum 827 TL
  9. F

Cyberprunk 2077, 702 TL'ye alınır mı?

Steam daha indirmez sanki ama. Epic'in fiyat cidden iyi gibi mecbur oradan alacağım
  10. F

Çevirince 1220 diyor kral 400 TL fark ediyor. En son epic iyiydi bence sorun yaşamamıştım.
  11. F

Pardon hocam ben de şaşırdım valla. Seveni ve meraklısı için 8.2 $ dolar iyi fiyat.
  12. F

Zamanında 4-5 TL'ye mi ne vermişlerdi :D aldım attım kenara ama daha oynamadım.
  13. F

🔥İndirim STEAM SONBAHAR İNDİRİMLERİ BAŞLADI 27 KASIM - 4 ARALIK

Epic'te en son 700 küsüre inmişti ama zam yapmışlar sanırım tekrar o fiyatlara iner mi bilemiyorum. 1732776137 Cyberprunk almak istiyorum güzel indirim yapmışlar fakat Ultimate edition pahalı geldi Epic'te 827 TL isteyen oradan alabilir.
  14. F

O fiyat daha inmez değil mi 1732775243 öyle olunca 827 TL fakat epic'den almak gerekiyor
  15. F

Valla copy cry ama bilerek almıştım sırf meraktan 40 tl mi ne vermiştim oynayim de bitsin modundayım biraz da oyalanmak için oynuyorum yeni monitörü alınca diğer oyunları yükleyeceğim. Dün görememiştim Ultimate epic'te 827 TL'miş Kış indirimlerinde daha iner mi acaba? Çok iyi fiyat bence DLC'yi...
  16. F

Hikayesi sıkmadı mi hocam?
  17. F

https://support.hp.com/tr-tr/product/details/hp-p27v-g4-monitor/model/34513941 1732743762 Alırsam öyle yapicam herkes çok övdü
  18. F

Hocam ben crack oyun oynamıyorum artık çok eskidendi. Almışken orijinal istiyorum.
  19. F

Hocam bir daha bu kadar iner mi? Telefondan rahat rahat bakamıyorum ama yarın iyice araştıracağım Last of üst bir ara epic'te 700 civarına düşmüştü tekrar o paralara düşerse o zaman alırım. Monitör 1080p 60hz
  20. F

Hocam ps3 varken almıştım yarım kaldı sonra dizisini izledim derken oyun sıkar mi diye düşünmedim değil ama cyberprunk ta çok seviliyor. 1732742871 Aslında monitör alacaktım fakat şeytan diyor iki oyunu da al kararsız kaldım.
Top Bottom