Arama sonuçları: *

1. GryAsl

free to play (bedava) oyun önerisi istiyorum

Zula boş zamanlarda sarıyor. Ama ciddi oyun diyorsan: Warfame, destiny ve Apex Legends öneririm içine girince bedava olmalarına rağmen gayet iyi oyunlar olduklarını görüyorsun.
  2. GryAsl

TaleWorlds'den oyun almak

Evet almanı öneririm. Steam'den almana göre yüzde 30 daha fazla katkı sağlıyorsun firmaya ve tamamen aynı oyun. Arkadaş Steam'de daha ucuz oluyor demiş ama 5 yıldır oyun Steam'de 7.5₺ den daha ucuza satılmamış zaten. O eskidendi, artık hediye olarak oyun atmak için 1000 takla atmak gerekiyor.
  3. GryAsl

İkimiz de aynı şeyi diyoruz. Sen alınca key verecekler, onu hesabına girip oyunu etkin hale getireceksin. Sallama ziya
  4. GryAsl

Taleworlds'ün kendi oyun sattığını bilmiyordum. Eğer taleworldsten alıyorsan hiç sorun yasamazsın. Evet oyun Steam hesabına gelecek key olacak.
  5. GryAsl

Civilzation VI Tekrar Ücretsiz Olur mu ?

Tekrar ücretsiz olma şansı yok.
  6. GryAsl

Kalıcı Ücretsiz GameGuru (Steam)

Bu saçma şeyi bi türlü anlamadım. Optimizasyon özürlüsü kötü görünen ve hiçbir eğlencesi olmayan oyunlar yapmak için bire bir oyun motoru.
  7. GryAsl

Max Payne 3

Çok bi şey kaybetmezsin. 1/2 yi oyna, pek alakası olmasa bile istersen bi sonrakinde 3'ü de alırsın.
  8. GryAsl

Rust mı? Almalıyım yoksa Squad mı?

Squad tek başına pek eğlenceli değil, Rust da değil ama arkadaşların varmış onlarla oynarsın. Rust aşırı toxic bir oyun ayrıca.
  9. GryAsl

İninal 1 Lira Eksik

Evet dostum arıtk 2 TL kesiyor.
  10. GryAsl

Steam Yaz İndirimlerinde Kimler Neler Alıyor Bakalım? [25Haziran-9Temmuz]

Bannerlord 100₺ nin altına inmez daha 1 sene boyunca ne 60₺ yahu.
  11. GryAsl

Kalıcı Ücretsiz GTA 5 Benzeri Düşük Sistem İsteyen Bedava Oyun

Hayatım boyunca gram anlamadığım bir oyun. Aslında iyi kullanılsa çok iyi gibi ama aslında değil gibi. Açıkçası gömecek aylar yoksa oyunu şiddetle önermem.
  12. GryAsl

Kalıcı Ücretsiz Injustice: Gods Among Us (Xbox 360)

LOL yıllar sonra Xbox 360'ım yeni bir oyun görecek, sanırım.
  13. GryAsl

🔥İndirim Mount&Blade Bannerlord 119,99TL

Evet, düşse bile maksimum 99₺ ye düşer.
  14. GryAsl

Kalıcı Ücretsiz Arma 3 Karts - DLC (Steam)

Arma 3 gibi leş bir oyuna sakın DLC almayın, oyunun bütün dlclerini bedava bir şekilde edinebilirsiniz. Evet biliyorum korsanı övmek yasak ama ilk olarak bu oyun o kadar çok DLC ye para ödemeyi hak etmiyor ikincisi bu dediğim zaten oyunu orijinal alarak alanlar için geçerli.
  15. GryAsl

EPİC GAMES BEDAVA GTA 5 VERİYOR

Sınırsız olacak.
  16. GryAsl

EPİC GAMES 14.05.2020 18.00'da hangi oyunu verir sizce?

R6 ya da GTA V oynayacak adam oyunu çoktan aldı ya da illegal yıllar ile edindi. GTA V vermesi bomboş bir iş, online kısmı zaten öldü desek yeridir son "RPG" sunucuları dışında. Hikayesini ise herkes ezbere biliyor. R6 ise bir dönem 16₺ idi, yani alan aldı. Oyunlardaki hileyi arttırmak dışında...
  17. GryAsl

Rainbow six siega ne zaman indirime girer

Eski hesabına ulaşabilirsin aslında, Steam destek ile bi irtibata geçin derim.
  18. GryAsl

Rainbow six siega ne zaman indirime girer

Yaz indirimlerini bekleyin derim, o dönemde kesin indirim oluyor zaten ve en iyi indirimler de o dönemde oluyor.
  19. GryAsl

🔥İndirim GTA V İndirime Girer Mi?

Oyunun 180₺ olduğu bir dönemdi, yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl önce almış olmam lazım. Açıkçası oyunun hikaye modunu zaten oyunla ilgisi olan herkes biliyor, multiplayer modu ise hile ve trollerden oynanmaz hale geldi. Yıllardır GTA oynayan adamlar bile ya oynamıyor ya da custom sunucularda takılıyor.
Top Bottom