Arama sonuçları: *

1. Hakan06

❌İndirim Bitti! FİFA 24 OYUNİNDİR.VİP GÜVENİLİR Mİ OYUN KIRILDI MI

Orda gördüklerin sadece oyun dosyaları. Oyun kırılmadı. Site normalde bayadır olan bir yer. Bir problem yaşayan da görmedim.
  2. Hakan06

Steam yaz indirimleri nasıl olur ?

"Cyberpunk2077 steamdb" yazarsanız tarayıcı indirim geçmişini ve ne kadar düştüğünü görebilirsiniz tablo şeklinde.
  3. Hakan06

Back 4 Blood Ultimate 39.90 TL

Ödeme yapılamıyor. Kilit işareti var "PAY" butonunda. Düzenleme: Nays ile ödeme alınmıyor.Başka kart ile oldu.
  4. Hakan06

İNDİRİM - STEAM - NEED FOR SPEED SERİSİ

Aracı yönlendirmek çok garip. Tüm NFS serisini oynadım ama rahatsız olduğum tek oyun buydu. Birde klasik bir bug var. Araba çok yavaş hızlanıyor ve 2. vitesten 3e geçince gaz kesiyor. Dualsense ile oynuyorum. 1693874938 Heat payback falan fena değildi bence kontrolleri. NFS 2015 sorunlu biraz...
  5. Hakan06

İNDİRİM - STEAM - NEED FOR SPEED SERİSİ

Biraz önce aldım denedim iade ettim. Kontroller aşırı garip.
  6. Hakan06

🔥İndirim Dying light 2 tekrar indirime girdi

DL1 daha gericiydi gece kovalamacalar falan. DL2de kaçmak kurtulmak isterseniz çok kolay kaçabilirsiniz. Oynanış daha keyifli ama DL1de oyunu aşırı kolaylaştıran bi kanca vardı onu kaldmışlar.
  7. Hakan06

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

NFS unboundu sallayın o paketteki en iyi oyunlar NFS Payback ve Grid Legends. Unbound sürüş anlamında çok dandik.
  8. Hakan06

🔥İndirim EA RACING MEGA COLLECTION ALAMAYANLAR KOŞUN ÇÖZÜM BURDA.

İlk önce sizde olan oyunları kütüphanenizden kaldırın. Sonra birisi size oyunu hediye atsın. Bu aşamada hediyeye kabul et dediğinizde hata alacaksınız o yüzden şu şekilde yapıyoruz: İlk başta kütüphaneden kaldırığınız oyunları destek sayfasından geri ekliyorsunuz kütüphaneye. Ondan sonra hediye...
  9. Hakan06

Steam Kış İndirimleri Oyun Tavsiyesi ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-yilbasi-inidirimleri-oyun-oenerileri.661266/#post-6346365
  10. Hakan06

🔥İndirim STEAM YILBAŞI İNİDİRİMLERİ OYUN ÖNERİLERİ

Dediğim gibi fiyatlar için vaktim olmadı ekleyeceğim birazdan.
  11. Hakan06

🔥İndirim STEAM YILBAŞI İNİDİRİMLERİ OYUN ÖNERİLERİ

Linkler için vaktim olmadı kusura bakmayın. (Sadece alıp deneyimlediğim oyunlar listede var.) Marvel's Spider-Man Remastered - 374,25 TL God of War - 197,40 TL FIFA 23 - 279,99 TL F1 22 - 239,99 TL Batman Arkham Collection ( 4 oyun ) - 15,30 TL The Witcher serisi ( 3 oyun ve tüm...
Top Bottom