Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

🔥İndirim Red Dead Redemption 2 İndirim

hocam ne zaman görsem bu fiyatta bu oyun
  2. Heath Ledger

🔥İndirim Forza Horizon 5 239₺

FH4 ile FH5 arasında aşırı fazla değişiklik olmamasına rağmen (illaki farklar var görsel iyileştirmeler olsun, harita büyüklüğü olsun) Çoğu FH4 oyuncusu FH5 e geçmiş herhalde ki FH4 de son zamanlarda eleyici modunda 5 ila 20 kişi arasında oyun dönüyor. geçen 5-6 oyun üst üste 10 kişi altında...
  3. Heath Ledger

🔥İndirim Steam bakiyemde 32 tl var indirimin son saatlerindeyiz ne almalıyım

Boş durması bir şey ifade etmez. İlla paran var diye bir şeyler almak zorunda değilsin. Sadece Hatırlatmak istedim
  4. Heath Ledger

🔥İndirim Steam bakiyemde 32 tl var indirimin son saatlerindeyiz ne almalıyım

İlla indirim var diye oyun almak zorunda değilsin. Sadece hatırlatmak istedim
  5. Heath Ledger

🔥İndirim Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi Oyun Önerileri!

yine Gizemss'ten faydalı bir öneri listesi. Teşekkürler
  6. Heath Ledger

r5 3600 aldım horizon oyununu alamadım ?

bu kod ile steam üzerinden alabilirsin oyunu diyor. ama kodu steam a girince geçersiz kod diyor
  7. Heath Ledger

dostum dediğin şeyi yükledim işlemcinin doğru olup olmadığına baktı .sonra kod verdi şuan elimde kod var ama nerden ve nasıl kullancam 1594328578 30 hazirana kadar işlemci alanlara geçerli .30 temmuza kadar kullanabiliyorsun kodu
  8. Heath Ledger

amd rewardstan kodu aldım ama kodu kullanamıyorum
  9. Heath Ledger

arkadaşlar geçtiğimiz ay ryzen işlemci alanlara horizon oyunu verilecekti. amd den aldım oyun kodunu ama steam de çalışmıyor geçersiz ürün diyor. nasıl alabilirim?
  10. Heath Ledger

Ryzen 5 3600 BEDAVA HORIZON

Arkadaşlar İtopyadan R5 3600 lü sistem aldım. Horizon oyunu bedava deniyor 30 hazirana kadar. Nasıl alabilirim oyunu?
Top Bottom