Arama sonuçları: *

1. Jauvin

316 TL Steam Oyun Önerisi

@Alexa outsider hakkında bir fikrim yok henüz 2yi bitirme şansı bile bulamadım :(
  2. Jauvin

Kanka dishonored ile ilgili bazı kill videoları var adamlar montaj çekiyor resmen nasıl adam öldüreceğin tamamen senin hayal gücüne kalmış gibi bir şey :D Aşırı da güzel hikayesi var bu arada knife of dunwall olması lazım o dlc onu da ekle belki o değildir ama araştır bir. Birinci oyunda...
  3. Jauvin

Dishonored serisini alabilirsin gerçekten müthiş bir oyun serisi hem hikayesi var hem oynaması keyifli acayip bir seri. Birinci oyunun da knife of dunwall'dı sanırım baya önemli bir dlc var onu da almayı unutma araştırıp bulursun hangisi hatırlamıyorum.
  4. Jauvin

Tomb raider oyunları epic tarafından belki beleşe verilebilir alma şuanlık.
  5. Jauvin

Epic indirimlerinden ne alabilirim?

far crydan kupon almıyorsun kanka fiyatı 61tl zaten fry cryı gold yaparsan 21tlye gelecek far cry bu arada sakın ac oddyseyi deluxe alma bir şey verdiği yok alacaksan gold al
  6. Jauvin

Kalıcı Ücretsiz Vampyr Ücretsiz Oldu!

son 5 gün listede yok. 18 saat önce yayınlanmış üstte yazdığım oyunlar.
  7. Jauvin

Kalıcı Ücretsiz Vampyr Ücretsiz Oldu!

December 23rd – Vampyr (Leaked) December 24th – Pathfinder Kingmaker (Leaked) December 25th – Prey (Leaked)
  8. Jauvin

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu: The Vanishing of Ethan Carter

Sana toxiclik yaptığım falan yok saçmalama istersen. Umrumda da değil istediğin kadar torrent kullan ama sonra 1000tlye bıçak konusu açıp bana Death Stranding de eşya taşıyorum böyle bug oluyor şöyle bug oluyor deme :D İstersen paşa paşa para verirsin param yetmiyo ayağı yapmanın lüzmu yok işte...
  9. Jauvin

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu: The Vanishing of Ethan Carter

Oyun pahalıysa pahalı o oyunu oynamak zorunda değilsin ki? Pahalı diye crack oynuyorum saçma bir şey bence. Oyunlarda neden türkçe dil desteği olmuyor biliyor musun? Çünkü ürünü orjinal bir şekilde satamıyor firmalar türkiyeye. Mesela AC oyunlarını bitirmiş kaç tane türk oyuncu sayarsın ama kaç...
  10. Jauvin

🔥İndirim EPIC GAMES 60TL KUPON İLE ALINABİLECEKLER

AC Valhalla aldım bugün başlamayı düşünüyorum bakalım.
  11. Jauvin

❌İndirim Bitti! Fortnite Bedava Skin!

yükliyim de aliyim fena değilmiş free skin sonucta
  12. Jauvin

Call of duty warzone

oynanmaz o.O2
  13. Jauvin

🔥İndirim Doom Eternal 49.75 TL!

güzel gibi de yani l4d2den çok farksız
  14. Jauvin

🔥İndirim Doom Eternal 49.75 TL!

12-16 arası açık beta evet oynarsın
  15. Jauvin

Assassins Creed Odyssey Alınır mı?

bütün dlcler var diye biliyorum 1628840300 https://www.polygon.com/deals/2018/10/10/17959446/assassins-creed-odyssey-editions-compared-standard-deluxe-gold-ultimate gold olanı: Assassin’s Creed Odyssey base game “Legacy of the First Blade” DLC (December 2018) “The Fate of Atlantis” DLC (Spring...
  16. Jauvin

Assassins Creed Odyssey Alınır mı?

AC Odyssey gold olanı alınır çünkü oyun dlc oyunu gibi bir şey(videoyun söylemişti) gold olanını alın alacaksanız
  17. Jauvin

Satın aldığım CP 2077 hesabını veriyorum

Hesap kimliğiniz değişti dedi şifre istedi girdim de niye istedi ki
  18. Jauvin

İndirirken offline alınmıyor ki kanka indirmek lazım ilk asgmnasgsa
  19. Jauvin

bende o yazı çıkıyor da tıklanmıyor
  20. Jauvin

O kimmiş la 43gb indirmiş ben baştan beri yüklüyorum daha 10gb indi