Arama sonuçları: *

1. Kaanps4player

Fifa 23 190tl alinir mi?

fifa 23 ea play kullanicilarina ek olarak 190 liraya dusmus. bu haliyle alinir mi yoksa daha da duser mi? ea playe gelme ihtimali de var ama cok da sıkıntı olmaz.
  2. Kaanps4player

Mafia Trilogy Almaya Değer mi?

epic games yaz indirimlerinde oyun ararken buldum. zaten merakim vardi karsima gorunce alayim dedim. 150 tl ye deger mi yanina hangi oyunlari ekleyebilirim yazarsaniz sevinirim. (trilogynin yanina max 100tl oyun alabilirim.)
  3. Kaanps4player

Nsuns4 mü shinobi striker mı?

Bir tanesi deluxe bir tanesi normal deluxe olan nsuns4 normal olan boruto yardım edin ikisi arasında kaldım
  4. Kaanps4player

🔥İndirim PSN Store - Days of Play İndirimi

Ps4 de atim gerektiren oyunlarda çöpüm 👏🏻👏🏻😷😷
  5. Kaanps4player

🔥İndirim PSN Store - Days of Play İndirimi

Senden önce yaptım😱😱😱😈😈😈😈😈(!)
  6. Kaanps4player

Days Of Play İndirimleri!

Ben epic games hesabıma ekledim vallaha bende almayacağım 1622025109 Bilmiyorum var mı indirim
  7. Kaanps4player

Days Of Play İndirimleri!

PlayStation 4 de Days Of Play İndirimleri başladı arkadaşlar bazı oyunlar şunlar 🔹Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS4 & PS5 459 TL ➡️ 380,97 TL ⠀ 🔹Ghost of Tsushima 499 TL ➡️ 284,43 TL ⠀ 🔹The Last of Us: Part II 499 TL ➡️ 214,57 TL ⠀ 🔹Demon’s Souls 619 TL ➡️ 538,53 TL ⠀ 🔹Red Dead Redemption 2...
  8. Kaanps4player

Ps4 Bahar İndirimleri!

Bilmiyorum rpg türünü pek
  9. Kaanps4player

Ps4 Bahar İndirimleri!

Rpg değil hikayeli 1617187341 cüzdanımda 100 lira var babamdan 115 TL dilenmem gerekecek sanırım
  10. Kaanps4player

Ps4 Bahar İndirimleri!

The last of us 2 Dostum kocaman yazdım ps4 diye
  11. Kaanps4player

Ps4 Bahar İndirimleri!

Ps Store da Bahar indirimleri başladı baya bi oyun düşmüş iyi indirimler var bakmanızı tavsiye ederim ek olarak ise bu indirim 2 bölüm şeklinde olacak Yani 14 nisan da yeni oyunlar da gelecek tlou2 214tl olmuş alınır mı?
  12. Kaanps4player

Injustice 2 oyunu alınır mı?

Arkadaşlar injustice alınır mı dövüş severim süper kahraman severim ve almayı düşünüyorum ama buraya da sormak istedim kesinlikle ninja kaplumbağalar için almayacağım
  13. Kaanps4player

NBA 2k21 mi Death Stranding mi?

Yani paramın boşa gitmesini istemem 100tl var üstüne ekleyip alacağım neredeyse aynı fiyatlar
  14. Kaanps4player

Ps4 üm adımdan belli olur Zaten aradıklarım orada var
  15. Kaanps4player

Umarım son hangi oyun tarzı konum olur ama hangisi daha iyi hikayesi oyun severim ama çok yavaş giden oyun sevmem spor da severim ama para verince gelişmeli sevmem
  16. Kaanps4player

18 Şubat 2021 Oyun İndirimleri [Yeni Seri]

Bilmem hortlattım mı ama ps store daki güzel indirimlerde eklenebilir Witcher şu an 26 TL mesela
  17. Kaanps4player

Kalıcı Ücretsiz 299 TL'lik Oyun ÜCRETSİZ!

Oyunlar alındı o.O2
  18. Kaanps4player

https://www.epicgames.com/store/tr/product/absolute-drift/home
  19. Kaanps4player

PC’m yok her zamanki gibi ekleyeceğim kütüphaneye
Top Bottom