Arama sonuçları: *

1. Kartal34

170,5 TL Steam oyun önerir misiniz?

İptal olmamış da ayrı oyun olarak çıkartmayı düşünüyoruz demişler. Siz bilirsiniz Online yoksa alınmayadabilir.
  2. Kartal34

Bence değer. 1 yıl içinde Online da çıkacağı için 25 saat sonunda çöpe de atılmaz oyun. Şimdi hikayeyi bitirip Online çıkınca ona dalarsınız 😀
  3. Kartal34

İndirime girince 50TL civarına FH4 alınabilir. Hala almadıysan Witcher 3 GOTY alınabilir. MGS5 biraz eski olsa da 13TL fiyata gayet iyi ve alınabilir. Online olarak 19TL fiyatı ile Fall Guys iyi, şahsen kafa dağıtmak için arada oynuyorum. Pahalı oyun olarak da Cyberpunk 2077 öneririm...
  4. Kartal34

cyberpunk 2077 alınır mı ? ve Death stranding önerir misiniz?(270 tl öneri)

Cyberpunk çok iyi oyun ama sağlam sistem gerek minimum 1660 öneriyorum şahsen ki o da minimum yani 😀 Death Stranding oynamadım bilmiyorum.
  5. Kartal34

Rdr2 150 tl ye epicten alınır mı? ?

60TL kupon da varsa 90TL ye al gayet mantıklı. Kupon yoksa Steam üzerinden al aynı fiyata (150TL) daha mantıklı. Hiç bu fiyata düşmemişti bu arada ilk defa bu fiyatta gördüm.
  6. Kartal34

TLOU 2 175 tl değer mi ?

187TL RDR2. Ama TLOU daha iyi oyun bence.
  7. Kartal34

🔥İndirim THE LAST OF US PART II 149₺ !!!

Alınmıyor zaten bitmiş 😅
  8. Kartal34

Hepsine tek tek baktım siteden yok gözüküyor.
  9. Kartal34

Neyse zaten biraz pahalıydı 150 olduysa 50 de olur ilerde umarım. 50TL den fazlası zorluyor beni.
  10. Kartal34

Alsam oynasam sonra aynı fiyata satılır mı acaba ikinci elde? Valla çok oynayasım var o oyunu 😅
  11. Kartal34

Warband en uygun nereden alabilirim

İndirim beklerse 10 lira civarına düşüyor onu da belirteyim.
  12. Kartal34

Epic Games'te ki Mafia 2 definitive i alınca klasik versiyon da geliyor mu?

Demek ki kaldırmışlar o olayı. Dediğiniz gibi bence de gerek yok, sistem özellikleri çok kötü değilse Definetive varken Klasik oynanmaz bence. Ben şahsen sistem çok kötü diye 720P Low ayarlarda klasik oynadım ama sistemim iyi olsa definetive oynardım 😅
  13. Kartal34

Epic Games'te ki Mafia 2 definitive i alınca klasik versiyon da geliyor mu?

Evet klasik de geliyor. En azından en son öyleydi kaldırdılarsa bilmiyorum. Çok fark yok Mafia 2 ile definetive arasında. Definetive olanın grafikleri biraz daha iyi ve daha güçlü sistem istiyor onun dışında bir fark görmedim. FPS ve grafik farkı:
  14. Kartal34

❌İndirim Bitti! Epic Games Hangi Oyunu Almalıyım.

Sistem gerçekten iyiyse CP 2077 al. Ama kendisi GTX 1660S gibi kartlarda bile ancak en düşük ayarlarda +60FPS oynandığı için her sisteme öneremiyorum…
Top Bottom