Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Steam RDR 2 379,50 TL

Aldığım yeni bilgisayardaki en büyük hatam Cyberpunk'tan sonra RDR2 yi oynayıp bitirmek oldu. Şu an hiçbir oyundan zevk almıyorum. Keşke çıtır çerezleri önce oynayıp böyle bir başyapıtı sona bıraksaydım...Allahsızlar o kadar detaylı ve kaliteli bir oyun yapmış ki...Zevk alamıyorum...
  2. K

Kalıcı Ücretsiz Dishonored 2

Kb kral görmemişim. 1672285319 Sİlmeyi biliyorum :)
  3. K

Kalıcı Ücretsiz Dishonored 2

https://forum.donanimarsivi.com/konu/prime-gaming-dishonored-2-bedava.656841/
  4. K

DEATH STRANDING MEVCUT DEĞİL ?

Oyun mevcut değil yazan arkadaşlar. Mağazaya tıklayıp aşağıya inin. Bedava oyunlar kısmında tıklarsanız alabilirsiniz. Sonra eklentiden girip alıp almadığınızı kontrol edin. Ben aldım.
  5. K

Kalıcı Ücretsiz Warhammer: Vermintide 2 Steam'de Ücretsiz Oldu! 🔥

Zamanında para verip alan ve hiç oynamayan ben....
  6. K

Kalıcı Ücretsiz Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition Prime Gaming

2014 yapımı. Stemda puanı iyi. Fiyatı 60 TL. Dün Assasins Creed vardı. Bugün bunu eklemişler. Almayan görmeyen duymayan alsın. (Prime aboneler alabilir sadece.)
  7. K

Kalıcı Ücretsiz Assassin's Creed Origins Prime gaming

Kanka oluşturduğun hesap prime abonelik değil. Hesabını prime aboneliği taşıman gerek. Ardından alabilirsin.
  8. K

Kral almak için sınırlı süre var ya...Onu düşünerek geçici ücretsiz dedim yoksa kalıcı alıyoruz :D
  9. K

Prime hesabı olanlara özel origins üzerinden ücretsiz...Haberi olmayan vardır diye paylaşmak istedim. https://gaming.amazon.com/loot/acorigins?ingress=amzn&ref_=SM_ACOF_P1_CRWN
  10. K

STEAM ÜCRETSİZ OYUN ÖNERİSİ

War thunder...kaliteli bir oyun. Kamikaze yapmak kadar zevk veren çok az şey var..
  11. K

Kalıcı Ücretsiz VirtuaVerse - Ücretsiz

Beleş sirke baldan tatlıdır...Eyvallah kral.
Top Bottom