kaşıkçı abladan falan oynarsan oraları kullan hikayeli oyunlara 3.5k verme bence*
yok diyorsan da bunların belki daha ucuz alternatif satışları vardır iyi araştır derim.
Hayır sıkmadı hatta normalde insanlar 2. oynayışında kadın karakter ile falan oynar ben hepsinde erkek oynadım yine de sıkmadı tüm yan görevleri falan yaptım.
Oyunu orjinal alıp yalnızca dlcyi crackleyebiliyorsunuz.
Tlou daha kısa bir oyun olduğu için onu direkt olarak crack bitirmek daha akla mantığa uyuyor.
Prison architect ve oxygen not includedde güzel fiyatta alınır.
1732403067
Persona 5 royal var mesela xbox mağazasında kaçırmayın derim.
Yaması da çıkacak yıl sonuna doğru.
Bu oyunları harbiden para verip oynayan var mıdır acaba bedavayken oynayanda bile zeka ararım o tarz oyunlar. (Yanlış anlamayın genelde steamde ücretli'den ücretsize geçen doğru düzgün oyun olmadığı için yazıyorum.)
hocam alabilirseniz cp77 de alın öneririm.
rdr yerine onu al bunu al veya kesinlikle rdr al vs. gibi şeylere de takılmayın hocam iki oyuna da bakın hangisi ilginizi çekerse onu alın derim iyi günler.
Açık dünya falan orası ortak ama rdr 2'nin başları aşırı yavaş karakter hantal falan ilk defa deneyecek kişiler için zor olabilir. (mesela cyberpunkta karakter çevik atlıyo zıplıyo falan rdrde daha yavaş bunu kastettim.)