Arama sonuçları: *

1. Knnmw

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Ya zaten bence* bir oyuna o kadar saat vermek saçma yani hayatı yaşayın babajum :D
  2. Knnmw

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Epic düz torrentten daha kötü galiba ya daha yavaş indiriyor çünkü :D
  3. Knnmw

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

kaşıkçı abladan falan oynarsan oraları kullan hikayeli oyunlara 3.5k verme bence* yok diyorsan da bunların belki daha ucuz alternatif satışları vardır iyi araştır derim.
  4. Knnmw

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

Bir platforma niye duygusal bağ besliyorsunuz arkadaş şunu bir türlü anlayamadım :D
  5. Knnmw

Cyberprunk 2077, 702 TL'ye alınır mı?

Epicten al bir şey olmaz gogtan oynuyorsun zaten cd project red oyunlarını.
  6. Knnmw

Hayır sıkmadı hatta normalde insanlar 2. oynayışında kadın karakter ile falan oynar ben hepsinde erkek oynadım yine de sıkmadı tüm yan görevleri falan yaptım.
  7. Knnmw

3 Kere bitirdim öyle düşün :D
  8. Knnmw

DLC ile beraber al o zaman harika bir oyun bence. Keşke daha iyi çıkış yapsaydı.
  9. Knnmw

Oyunu orjinal alıp yalnızca dlcyi crackleyebiliyorsunuz. Tlou daha kısa bir oyun olduğu için onu direkt olarak crack bitirmek daha akla mantığa uyuyor.
  10. Knnmw

🔥İndirim Epic Games İndirimleri

Prison architect ve oxygen not includedde güzel fiyatta alınır. 1732403067 Persona 5 royal var mesela xbox mağazasında kaçırmayın derim. Yaması da çıkacak yıl sonuna doğru.
  11. Knnmw

Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Rainbow six siege olmayanlar alabilir baba oyundur. Şu an sepette sadece prison architect var. Bakıcam bakam biraz daha.
  12. Knnmw

🔥İndirim the crew 2 0.8 dolar

Epicte cüzdan da falan varsa bedavaya geliyo
  13. Knnmw

steam da toplam 7 dolarlik 2 tane oyun bedava oldu hemen kapin

Bu oyunları harbiden para verip oynayan var mıdır acaba bedavayken oynayanda bile zeka ararım o tarz oyunlar. (Yanlış anlamayın genelde steamde ücretli'den ücretsize geçen doğru düzgün oyun olmadığı için yazıyorum.)
  14. Knnmw

❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

Bunu alanlar bedrock için alıyor herhalde değil mi yoksa javanın alternatifi var
  15. Knnmw

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

Mirage kötü ama odyssey güzel ona bir bak derim.
  16. Knnmw

🔥İndirim Gta5 epic games de 275tl

hocam alabilirseniz cp77 de alın öneririm. rdr yerine onu al bunu al veya kesinlikle rdr al vs. gibi şeylere de takılmayın hocam iki oyuna da bakın hangisi ilginizi çekerse onu alın derim iyi günler.
  17. Knnmw

Rdr2yi tam olarak bitirmediğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın da oynanış olarak ekstra ne var ki ?
  18. Knnmw

Açık dünya falan orası ortak ama rdr 2'nin başları aşırı yavaş karakter hantal falan ilk defa deneyecek kişiler için zor olabilir. (mesela cyberpunkta karakter çevik atlıyo zıplıyo falan rdrde daha yavaş bunu kastettim.)
  19. Knnmw

bu rdr fanları da ne şeymiş arkadaş RDR 2 güzel oyun ama herkese gitmez onu söyleyeyim size hangisi gidiyorsa o oyunu oynayın.
  20. Knnmw

❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

belirli bir yeri oynaman gerekiyor zaten dlcyi oynamak için ve oyunu bitirdikten sonra da girebiliyorsun.
Top Bottom