Arama sonuçları: *

1. Kyles

Kalıcı Ücretsiz Epic gameste naystan ödeme

epic games ödemeler kısmına gelince kart numarası, son k. tarihi ve arkadaki kodu girince otomatik olarak naysdan görüyor zaten kampanya iadesi bi 3-5 gün sürüyor
  2. Kyles

Asus Oyununu Sen Seç Kampanyası !!!

4 ay önce asus tuf b550m anakartım var seri no girsem kabul eder mi ki? Yoksa yeni mi anlamamız gerekiyor ürünü
  3. Kyles

Steam 100-150 TL Oyun Önerisi

Monster hunter rise
  4. Kyles

Monster hunter rise 139tl

Monster hunter rise oyunu yeni çıkmasına rağmen steamde %50 indirime girmiş Aranızda steam bakiyesini normal paraya çevirmek isteyen varsa iletişime geçebilir mi. 2 kişi alacağız
  5. Kyles

Bannerlord alınır mı yoksa başka bir oyun mu alayım?

Tüccarlik yapabilirsin, serserilik yapıp kötü unvan salabilirsin, bi krallıga katılıp o krallığın yöneticisi olabilirsin, aile kurabilirsin(çocuk, eş, yeğen), kendine krallık kurup diğer klanlari kendine baglayabilirsin. Görev ile ejder sancağını devralabilirsin daha birçok şey var modlarla...
  6. Kyles

Bannerlord alınır mı yoksa başka bir oyun mu alayım?

Bannerlord seni bir süre sonra sıkar ama modlar devreye girer krallık kurarsın bununla ilgi modlar girer tekrar sarar. Bırakırsın 1 ay sonra tekrar oynamak istersin öyle bir oyun, tam bir başyapıt bana göre 119 lira vermiştim çıktıktan belli bir süre sonra aldım her kuruşuna değer. Ilk defa 60...
  7. Kyles

❌İndirim Bitti! Press Any Button - ÜCRETSİZ

Ilk 3'ü doğru gidiyor bakalım epic games supriz yapıp güzel oyunlar çıkarsa şaşırmam açıkçası
  8. Kyles

❌İndirim Bitti! Press Any Button - ÜCRETSİZ

Epic games bedava verdiği oyunlar sizdirilirmis
Top Bottom