Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

❌İndirim Bitti! GIGABYTE B550M S2H AMD B550 999tl

B550 chipsette bu hız mümkün değil yanlış girilmiştir
  2. LineaTurco

🔥İndirim Steam yaz indirimi oyun önerisi

steam kodu alabileceğimiz bir yer var mı
  3. LineaTurco

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu: The Vanishing of Ethan Carter

Hocam siz yönetebilir misiniz? Her hafta oyun ekleyebilir misiniz yani?
  4. LineaTurco

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu: The Vanishing of Ethan Carter

Hocam bu epic games hakkında bir ana konu açılsa iyi olmaz mı? Geçmişte hangi oyunlar verildi hem gözükmüş olur hem de her yeni oyuna konu açılmaz böyle
  5. LineaTurco

Geçici Ücretsiz Epic games'in vereceği 2. gizemli oyun belli oldu

Ben bahsi arttırıyorum ve windows 7 ile gelen oyunlar klasöründeki pasta oyununu bekliyorum
  6. LineaTurco

🔥İndirim Epic gameste 60tl lik kupon ile alınabilecek oyunlar

Hocam izlerken yürümekten ibaret gibi gözüküyor ama
  7. LineaTurco

Ben de rdr2yi öyle oynucam ya da steam 10ar tl hediyeler veriyor ya onları biriktirip alcam maalesef TR şartlarında çok pahalılar bu arada oddysey deluxe edition var ama iade etmeye çalışıp gold editionu alcam Witcher 3 gotye var Gta5i de arkadaşın hesaptan oynucam Detroit, m&b ve metro exodus...
  8. LineaTurco

Hocam hepsini oynadıysan 100tl ile oyun alabilecek olsak hangilerini önerirdin Bu arada daha bilgisayarım yok alınca oyun olsun diye oyunları ucuzdan topluyorum söyleyeceğiniz oyunlar sonradan daha cok indirime girerse tahmininizce söylemeyebilirsiniz
  9. LineaTurco

🔥İndirim Epic Games Kupon İle Ucuza Gelen Oyunlar (50TL'Ye Gelen Efsane oyunlar)

Ben forumda 2 saattten az oynadığın zaman istediğin zaman iade edebiliyorsun diye görmüştüm
  10. LineaTurco

🔥İndirim Epic Games Kupon İle Ucuza Gelen Oyunlar (50TL'Ye Gelen Efsane oyunlar)

Steam iade politikası daha iyi 2 saatten az oynadıgın tum urunleri iade edebiliyorsun oynamadım da 1 saatten bile az oynadım
  11. LineaTurco

Bunlar bu fiyatından daha aşşağı iner mi? Bir de 2020 aralık 18de ac oddysey deluxe edition almıştım 1 saattten az oynadım iade edip ac oddysey gold edition almak istiyorum ac 3 remastereddan dolayı iade edebilir miyim mail yazdım epice ama
  12. LineaTurco

Ortalama 100tl ile oyun alabilecek olsak ne önerirdiniz?
  13. LineaTurco

DLC'ler Dahil ETS 2 Alınır mı?

Dlc siz çöp diyenler filan da var o yüzden sordum 1620850729 24tl
  14. LineaTurco

Sence hangisi alınır dlc li mi dlc siz mi
  15. LineaTurco

Hiç oynamadım ama arkadaşlarla oynarım direksiyon seti de yapcam onun için almak istiyorum bir de
  16. LineaTurco

Arkadaşlar aslında şunu soracaktım map booster diye bir paketi var 6 dlc içeriyor ve 61,69tl dlc'ler Road to the black sea Beyond the baltic sea İtalya Fransa İskandinavya Going to east Bir de ets 2 var işte o da 9,75 olmuş hangisini almam daha mantıklı sizce daha iyi indirim oluyorsa...
  17. LineaTurco

🔥İndirim Steam Dying Light 20tl almak isteyen kaçırmasın uygun fiyat

Alıyım yarın paparaya para atıp the forestle birlikte alacaktım ama indirimi geçmiş the forestın indirim fetişim var indirimsiz alamam
Geri