Arama sonuçları: *

1. Lisser

Kalıcı Ücretsiz Naraka: Bladepoınt Süresiz Olarak Ücretsiz Oldu!

35GB'miş zaten ya kendim bi deneyimleyeyim en iyisi
  2. Lisser

Kalıcı Ücretsiz Naraka: Bladepoınt Süresiz Olarak Ücretsiz Oldu!

Oyun iyi mi bari indireyim ona gore
  3. Lisser

Geçici Ücretsiz Steam Herkese Bedava "Çıkartma" Veriyor

satilmiyor koleksiyonluk
  4. Lisser

🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

Gelecek temasini daha fazla severim normalde de bu oyundan igrendim nedense bilmiyorum, farkli birseyler denediler eyvallah da sarmadi valla kisisel mevzu ama arac mekanikleri vesaire tartismaya kapali yani hayal kirikligi
  5. Lisser

sana demedim ki onu zaten sen oyunu al gec 1688147720 Bf2042 harbi cop bu arada atmosferi biraz kisisel de beni sarmadi, arac mekanikleri tartismasiz BERBAT otesi direkt mekanik, fizik falan yok yani, silah fizikleri de pek hosuma gitmedi
  6. Lisser

EA Play 40tl steamde zam gelmezse eger, bf serisi dahil ona
  7. Lisser

Onlineyi boşver sırf storyi için bile alınır, atmosferi aşırı iyi. Hileye denk gelmeyen var gelen var şans işi biraz da, bana baya geldi ama.
  8. Lisser

Deli oldum onlinesinde, aşırı aşırı hile geliyor. Storyi guzel ama
  9. Lisser

Discord 1 ay ücretsiz nitro!

hayir, en son 11 falan çekiyordu 18 yapmıslar
  10. Lisser

Discord 1 ay ücretsiz nitro!

Aldıktan sonra geri iade ediyor. Hatta çekmiyor bile parayı maksat güvenlik.
  11. Lisser

steam oyun önerileri

Bunu da göm https://store.steampowered.com/sub/320795/
  12. Lisser

MB Bannerlord Torrent varmı?

https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games# Aynı zamanda EA Play oyunlarını da kapsıyor. Bu da bannerlord'un linki: https://www.xbox.com/en-US/games/store/mount-blade-ii-bannerlord/9pdhwz7x3p03
  13. Lisser

MB Bannerlord Torrent varmı?

Gamepass'e geldi zaten yakın zamanda en kötü 3 aylık kodları satılıyor 10-15TL'ye onları al oyna gerek yok torrente. Ben de gamepasstan indirdim dün güzel oyun
  14. Lisser

65 tl oyun önerisi platform önemli değil

Aslında oyunları tadımlık oynayan biriysen direkt EA Play falan da alabilirsin. BF Serisi vesaire bulunuyor içinde 1 aylık
  15. Lisser

Bu kod vermiyor hesap veriyor direkt. Muhtemelen hesap da ya çalıntıdır ya kendileri alıp aynı hesabı bir sürü kişiye veriyordur, bulaşma bence
  16. Lisser

Mouse ile kontrol etme ayarını yaparsan zevk alırsın yine ben de öyle oynuyorum. Sarıyor
  17. Lisser

Harbiden çok güzel ya. Bir de şu zamlar olmasa...
  18. Lisser

Witcher 3, Dying Light, Battlefield 1. Hemen hemen 65tl civarına geliyor steam üzerinden. Dying Light'i oynamadım fakat W3 ve BF1'i oynadım, özellikle Battlefield 1'i herkesin oynaması gerek
  19. Lisser

Forza Horizon 5 390 tl

5de de devam ediyor.
  20. Lisser

Forza Horizon 5 390 tl

Sürekli çökme sorunları yaşanıyor. bana özel bir şey değil herkeste olan bir şey bu. Optimizasyon problemleri var, doku problemleri var. Örnek vermek gerekirse uzaktan gözüken bir ağaca yakınlaştığında ağaç ortadan kalkıyor sen de farketmeyip çarpıyorsun gibi gibi bunlar genel sorunlar. Her şeye...
Top Bottom