Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Onu bir süre daha indirmezler hocam :) Evet maalesef tuzlu. İlk oyundan devam ))
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Epic Games Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Belirli bir popülariteye erişmiş oyunlar ve ölü fiyattalar, bu yüzden paylaştım. Chivalry 2 baya keyifli oyun bu arada, fiyatı da bedavanın bedavası. Her türlü akar.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim Mortal Kombat 11 35 tl

Arada %50-60 indirime giriyor Epic'te. En son Ekim'de 870₺'lere düşmüş. Bana göre yine epey fazla fiyatı ama serinin hastasıysan ve diğer oyunları oynadıysan indirim beklenebilir belki. https://epicgamesdb.info/p/53e1317ae6c04ca08b599bbc5d437c4b/mortal-kombat-1
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

🔥İndirim Mortal Kombat 11 35 tl

Bedava. Hikayesi çok iyiydi özellikle, 1'den daha çok beğenmiştim. Ben Ekim'de 60₺'ye almıştım Ultimate Edition'ı, ara sıra düşüyor fiyatı Xbox Store'da. Hikayeyi komple bitirmek isteyenler bekleyebilir de.
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Kalıcı Ücretsiz Dragon Age Inquisition GOTY Epic'te Ücretsiz

Tor ağından oyuna ulaşabildim anca. Desteklenen diller arasından en az bir ülkede açıktır herhalde erişime. VPN açıp denemek lazım:
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Kendi hesabımla. Ama Steam'de TR'ye kapalı oyunlara aynı şekilde erişebiliyorduk. Steam'de de bu oyun açık 10 yıldır. Bilemedim neden böyle yapmışlar.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

VPN'le de denedim ama hala "mevcut değil" diyor. Hangi ülke(ler)de erişime açık bilen var mı?
Geri