Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Alıştırma diyelim :D
  2. LothbLoki

Bedava rainbow six siege alma yolu var mı? (ciddiyim) ve ya geoforce now deneme

2019 da 41tl ye almıştım şuan bu fiyata alınabiliyorken pahalı demek trollükten başka bir şey değildir.
  3. LothbLoki

Witcher 3 Hangi Paketi Almalıyım

Dlc ler olduğu için evet daha fazla senaryo var dolayısıyla daha fazla hikaye var. 1690971258 Senin tercihin tabi ilk oyunları merak ediyorsan al dene beğenmezsen iade edersin en kötü, ne olacak sanki.
  4. LothbLoki

Witcher 3 Hangi Paketi Almalıyım

Hikaye açısından witcher 1 ve 2 yi de alman işine yarayabilir ama dediğin gibi bunlar eski oyunlar. Ben zamanında Comple Edition alıp diğer oyunların hikayelerini youtubeden özet olarak izlemiştim.
  5. LothbLoki

🔥İndirim Steam İndirimdeki Oyun Önerisi

Ark Survival Evolved da ücretsiz olmuş elinizde yoksa alın dursun kenarda.
  6. LothbLoki

Kalıcı Ücretsiz Steam'de 2 oyun ücretsiz oldu.

Ah şu titan yazısını görünce aklıma geldi eskiden facebook oyunlarında Dragons And Titans diye bir oyun vardı 5v5 moba oyunuydu çok güzel bir oyundu ama oyunu fişini çekmişlerdi :( Bak yine duygulandım.
  7. LothbLoki

Kalıcı Ücretsiz Battlefield 1 ve 4 için 2 dlc ücretsiz oldu

Bu yazı o dlc için geçerli ve bu dlc yi aldıktan sonra ss çektim, sorum o değildi, bunu kullanabilmek için oyuna sahip olman gerekiyor yazıyor ama oyun zaten kütüphanemde duruyor, genel bir uyarı mı onu soruyorum.
  8. LothbLoki

Kalıcı Ücretsiz Battlefield 1 ve 4 için 2 dlc ücretsiz oldu

Hocam bf1 için olanda ''kullanabilmen için oyuna sahip olman gerekir'' yazıyor ama bende zaten var, bende bir sorun mu var yoksa bu yazan mesaj genel bir mesaj mı?
  9. LothbLoki

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 İndirimde

Aslında bu tarz aileler bir yandan iyi (tek iyi yanları), ilerde büyüyünce anne baba olunca, siz küçükken böyle şeyler yaşadığınız için çocuklarınıza bunları yaşatmayacaksınız.
  10. LothbLoki

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 İndirimde

Ben anlamıyorum böyle insanları ya, sorsan günde 2 paket sigaraya para verirler.
  11. LothbLoki

Epic Games Gizemli Oyun Tahmini

Saati bir saat ileri aldım 3 4 kez f5 attım gözüktü.
  12. LothbLoki

Keşke ben yapsaydım, umarım hata olmuştur benim pc yanlış göstermiştir.
  13. LothbLoki

Ben denedim ama gözükmedi bende. 1622125033 F5 attım Among us çıktı
  14. LothbLoki

Daha önce mudrunner vermişti sanki.
  15. LothbLoki

Gizli bilgi kardeşim baktıktan sonra silin.
  16. LothbLoki

Rainbow Six Siege nasıldır?

Arkadaş grubun varsa kesinlikle almaya değer, çok güzel,tatlı oyun. Arkadaşlarınla girdiğin zaman yeri geldiğinde eğlenebileceğin yeri geldiğinde tryhard oynayabileceğin bir oyun, tavsiye ederim.
  17. LothbLoki

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Oyunu oynarken tryhard değilde eğlenmeye bakabilirsin, arkadaslarınla girin oyuna farklı şampiyonları farklı lanede deneyin. Liginiz çok yüksek değilse oyuna sıfır hesap açarak başlayın ama tryhard oynamayın. Artı olarak oyuna başlayınca herkese mute atın chati küçültün, milletin sizi...
  18. LothbLoki

Kalıcı Ücretsiz [ANA KONU] Epic Games Ücretsiz Oyun Etkinliği

Bende öyle tahmin ediyor ve umuyorum, gönlümüz long darktan yana tabii ki
Top Bottom