Arama sonuçları: *

1. Mehmet Enes

Cok cok dusuk sistem icin steamdan ucretsiz oyun onerisi

buna dayanarak söylemiştim belirtmeyi unutmuşum galiba kusura bakmayın :)
  2. Mehmet Enes

oyun dosyalarından ayar yapıp oyunun içinden yapamayacığımız ayarları yapıp optimize ediyor. 1588074174 videolarını youtube da bulabilirsiniz
  3. Mehmet Enes

https://ragnos1997.com/lowspecsexperience/ ayrıca bu programda çok güzel optimize ayarlar var oynadığın oyunlar bu programın içindeki listede varsa daha yüksek fps ler alabilirsin ben şahsen kllanıyorum gta v de 15 fps oynarken 30 fps ye çıkardı program.
  4. Mehmet Enes

banada değişik geldi ben bile i5 4210u gt840m ile 30 fps oynuyorum bunlar nasıl oynuyor anlamadım özel ayar dosyası falan mı kullanıyorlar acaba?
  5. Mehmet Enes

Bu video gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse oynayabilirsin.
  6. Mehmet Enes

#EvdeKal Ücretsiz Oyun Önerileri

Evet Şaşırtıcı bir şaheser yapmış ubisoft ama hikaye kısmında beni kendine çekemedi :(
  7. Mehmet Enes

1 gün önce indirmiştim hikayesi pek sarmadı ve piyasada ücretsiz türkça yama bulamadım o yüzden silmeyi düşünüyorum yinede önerin için teşekkür ederim... (y) :D
  8. Mehmet Enes

Halk ve benim tarafımdan çok bilinmeyen oyunlar önerdiin için teşekkürler... :D (y)
  9. Mehmet Enes

Bunlar bilinen klasik oyunlar ama yinede çok teşekkürler...
  10. Mehmet Enes

Önerini Değerlendireceğim çok teşekkürler... :D İyi Forumlar dilerim...
  11. Mehmet Enes

Biliyorsunuz mağlum COVID-19 Virüsü var. Bu yüzden çoğu ülkelerde sokağa çıkma yasağı verildi. Türkiye'dede verilebileceğinden ötürü sizlerden ücretsiz oyun tavsiyeleri istiyorum. Sistemim: CPU: I5 4210u 1.70Ghz 2.40Ghz 64 Bit GPU: Nvidia Geforce 840m RAM: 8GB Şimdiden...
Top Bottom