Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Epic Games Türkçe yamadan sonra save kayboldu

Hocam ben bahsettiğim Last Light olan değildi ve onun yanı sıra bende çözümünü internette bulmuştum. Videoyu hemen arayayım.
  2. NxOnSLyr

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Hocam bende indiriyorum ancak sistemim Black Ops 3'ü kaldırmıyor ancak serinin ilk 2 oyununu oynasam hikayede bölünme yaşar mıyım?
  3. NxOnSLyr

Kalıcı Ücretsiz Epic Games'den ücretsiz 2 yeni bomba oyun!

Oley be metro geliyor. (Gerçi başka bir sitede ücretsiz almıştım ama sitenin adını unuttuğum için bakamıyorum.)
  4. NxOnSLyr

Geçici Ücretsiz Epic Games "Stranded Deep" oyunu ücretsiz

Epic Games'in ücretsiz dağıttığı oyunlara lafım yok ancak bir Assassin Creed beklemedim değil.
  5. NxOnSLyr

30 TL ye Oyun Tavsiyesi

Hocam zaten bedava Epic Games'te.
  6. NxOnSLyr

https://oyunceviri.net/metro-2033-redux-turkce-yama-2/
  7. NxOnSLyr

Oyun 2 günde bittiği için üzüldüm açıkçası beni içine çeken nadir oyunlarından birisiydi.
  8. NxOnSLyr

Hocam ingilizce anlayabiliyorsan oynanır ancak çok fazla bilmiyorsan hikayeye çok fazla adapte olamazsın.(ban kalkmış hayırlı olsun).
  9. NxOnSLyr

Hocam bende orada ne yapacağımı bilemedim 15-20dk aradım üstelik sondaki diyaloğu okuyamadığım için geriye dönmeye falan çalıştım :D.
  10. NxOnSLyr

Hocam benden tavsiye tadını çıkararak oynayın 2 günde bitirdim oyunun etkisinden çıkamadım.
  11. NxOnSLyr

Evet kopyaladıklarını oraya atınca işlem tamamdır.
  12. NxOnSLyr

Hocam yanlış anladınız herhalde Bunu sileceksiniz. 1608893030 Ardından 2033 içindeki dosyaları kopyalayacaksınız.
  13. NxOnSLyr

Şuanda içerilerindekini kopyalamamış iseniz içindekinleri kopyalayıp silin.
  14. NxOnSLyr

Şimdi bu uçan yaratıkların bizi vurduğu ardından metroda uyandığınız bölüm varya metroda uyanınca oyundan çıkın kopyaladıklarınızı en başta Belgeler>4A Games>Metro Redux dosyasındaki klasöre yapıştırın.
  15. NxOnSLyr

Şimdi Belgeler>4A Games>Metro Redux>ordaki klasöre girin içindeki dosyaları kopyalayın ardından o klasörü silin sonra oyuna girin yeni bir oyun başlatın ilk bölümü geçtikten sonra en baştaki klasöre kopyaladığınız dosyaları yapıştırın. 1608892660 Anlaşılır oldu mu ?
  16. NxOnSLyr

Hocam hemen yazıyorum
  17. NxOnSLyr

🔥İndirim EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR / HATIRLATMA!

Bu büyük sürpriz oyun diye tanıttıkları oyun Jurassic Wold değil di mi ?
  18. NxOnSLyr

Steam'den 20 TL'ye kadar oyun önerileri

Hocam daha fazla bütçeniz olsa Rust derim kesinlikle efsane bir oyun ama 20TL ye pek bir şey aklıma gelmiyor.
  19. NxOnSLyr

Steam'den 20 TL'ye kadar oyun önerileri

The forest
  20. NxOnSLyr

Epic Games sizce yılbaşı gecesi büyük bir oyun verir mi?

Assassin Creed de beklemiyor değilim ama hangi oyunun verileceği belli olmaz.
Top Bottom