Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

God of War 360 TL alınır mı?

baska bişeyden feragat edip alacaksan alma, para boştaysa al gitsin güzel oyun
  2. PİŞMANIM

Epic games the witcher 3 alınır mı ?

complete editions paket içeriğini bilmiyorum ama dc dahil olan paketten bahsediyorsan kesinlikle alınır sadece oyun da alınır, her türlü alınır
  3. PİŞMANIM

🔥İndirim Call of Duty Modern Warfre 2019 indirimde

battle nette oyunu aldım ve bitirdim herhangi bi olumsuzluk yaşanmıyor merak etme koleksiyon yapmıyorsan ucuz yerden almak en mantıklısı
  4. PİŞMANIM

Titanfall 2 20 TL!!!

dün gördüğüm geri sayımda 2 days yazıyordu o yüzden yarın gelir dedim emin değilim
  5. PİŞMANIM

Titanfall 2 20 TL!!!

off, starfield da yarın geliyor yanlış hatırlamıyorsam
  6. PİŞMANIM

Titanfall 2 20 TL!!!

bu oyun kesinlikle oynanması gereken fpslerden biri çok tatlı ve kendine özgü aksiyonu oynamak için yeterliyken güzel de bir hikayeye sahip gamepass alıp hem bunu hemde onlarca oyunu oynayabilmek daha mantıklı ama steamdan da her türlü alınır oyunun 5 saat kadar ömrü var
  7. PİŞMANIM

Titanfall 2 20 TL!!!

oyun 5 saatte bitiyor? sence doğru bi örnek mi bu :D
  8. PİŞMANIM

🔥İndirim days gone 156 tl kaçıranlar için

bütçen varsa al kenarda dursun 2024te falan bu oyun şuankinin minimum 3 4 katına satılır bide dediğin gibi bu türü seviyorsan çok tatlı bi oyun, en yakın zamanda tecrübe edebilmen dileğiyle
  9. PİŞMANIM

AC VALHALLA BU FİYATA ALINIR MI ?

170tlye alınır
  10. PİŞMANIM

RDR 2 indirimde alınır mı?

olmasın şimdi almazsan maksimum 3 ay içinde indirimli hali 4 haneliye çıkar bence rdr2 dünyanın en iyi oyunları listelerinde fix ilk 3te hatta çoğunlukla 1. bide rockstarın eseri daha ne olsun,bu arada yukarda oyun yarıdan sonra sıkabilir diyen arkadaşa katılmıyorum ama ilk 4 5 saat oyun...
  11. PİŞMANIM

Witcher 3 expansion pass indirimde alinirmı

alınması gereken paket bu zaten, witcher 3 üzmez
  12. PİŞMANIM

Steam yaz indirimleri oyun önerisi?

Oynanır tabi, black ops1 biraz eski gelebilir ama hikayesi içine çekecektir
  13. PİŞMANIM

Steam sepetim nasıl?

konuyu okudun mu kanka 1688854626 güzel sepet tavsiyeme uyup almışsın re8i re7 sardı mı? :D
  14. PİŞMANIM

Hikayeli oyunlara başlamak için oyun önerisi

niye ağır olsun dostum üstün yetenek mi gerektiriyor aşırı zeka mı? üstte de csde mermi yağdırmaya alışmıştır metro zorlar falan yazmışsın oyunun gerektirdiklerini 15dkda çözersin ve ona göre oynarsın çok mantıklı bulmuyorum söylediklerini
  15. PİŞMANIM

rdr al tabi ki,kur değişirse 2k olur fiyatı minimum witcher olsa olsa 500 rdr2 varken witcher al demek fanatiklik sadece
  16. PİŞMANIM

! neden? 1688823333 witcher, gow,resident evil,gta,arkham serisi,mafia
  17. PİŞMANIM

beyler bakarmısınız steam sepetim nasıl ?

soulslike oynamadıysan ve biraz kafa yorunca bana uymayabilir diyorsan bil ki büyük ihtimal sevmeyeceksin sekiro yerine re7 8 eklenebilir,bütçe varsa çıkartmadan ekleyebilirsin tabii metro serisi de kesinlikle alınmalı
  18. PİŞMANIM

indirimde dying light 2 mi alınır god of war mı

cs itemlerini satıp aldım dostum,steam bakiyesinden yani
  19. PİŞMANIM

indirimde dying light 2 mi alınır god of war mı

konsolda oyun mükemmel de pcde kontrollerde vb sorun yok dimi hocam bi sorun yaşar mıyım
Top Bottom