Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

İdle Master steam çalışmıyor sorunu

Bunu kaydettim. Rehber gibi olmuş eline sağlık :D idle master sıkıntı çıkarırsa işime yarar
  2. Robin Buckley

Ucuz Oyun Sitesi Buldum!!

Arkadaşlar bu sitelerde steam hesabı olarak satıyorlar. Aynı hesabı 30 kişiye falan veriyorlar. Online oynayamıyorsunuz ama offline olarak hikayeli oyunları oynayabilirsiniz
  3. Robin Buckley

Game Pass Kullanmadığım Kodlar

Madden NFL 22 Face of the Franchise Paketi 6RKVG-F46Y9-FYCT6-FCTXY-KXGHZ SMITE x Slipknot Başlangıç Bileti VTKF6-2XMCR-CCT6D-HPTHY-69TTZ The Elder Scrolls Online: Cliff Ram Pack P47P2-HF2HT-6423K-D97XM-CKC2Z Super Animal Royale - Season 4 Xbox Perks Pack D44FT-YRHVC-MHKJQ-VDH74-GRCXZ...
  4. Robin Buckley

Game Pass Kullanmadığım Kodlar

Bende de var bende atayim
  5. Robin Buckley

Steam de yaz indiriminde alınabilicek oyunları

Little nigthmare vardı 7tl 1656544396 Webtekno instagramda 10 tl altı indiirimli oyun listesi atmıştı ona bakabilirsin güzel şeyler vardı
  6. Robin Buckley

Steam de yaz indiriminde alınabilicek oyunları

Witcher3 1656543851 Cod modern warfare
  7. Robin Buckley

❌İndirim Bitti! God of War 199₺ 🔥

Dying lihgt2 var mı acaba sitede göremedim
  8. Robin Buckley

Kalıcı Ücretsiz Car Mechanic -A Game Of Thrones epic

3,4 hafta önce steamden tüm dlcleri ile almıştım ben bir şey alınca niye hep ücretsiz oluyor 1656018162 Ben oyun aldığımda siz almayın. Biraz bekleyin aldığım şey bedava oluyor zaten 1656018635 Fall guys, cities skylines, among us
  9. Robin Buckley

Geçici Ücretsiz AC: Origins - Geçici Ücretsiz

Gamepass e gelmişti bu ama gamepass e para vermek istemiyorsan al haftasonu oyna geç
  10. Robin Buckley

🔥İndirim Assassin’s Creed® Serisi İndirimleri

Bende gamepass te originsi görmüştüm içeriği nasıl bilmiyorum ama güzele benziyor
  11. Robin Buckley

Geçici Ücretsiz Game Pass Haziran Ayı Oyunları

Origin nasıl oynanır mı? Bu arada konuya bakınca hatırladım bu gün aboneliği yenileme günüm :D
  12. Robin Buckley

Arkadaşlar bu oyunları alim mi

laptop ya pc yi değiştircem şimdi değiştirene kadar idarelik oyunlar aldım steamden
  13. Robin Buckley

gta 4 açar mı onu açarsa hepsini açar gibi bir his var içimde :D
  14. Robin Buckley

steam de indirim var ve benim pc m biraz kötü bazı oyunları yazcam bilgisayarım kaldırır mı? Pc nin özellikleri: 4gb ram, direct x12, intel i5-2450m, intel hd graphics 3000 almak istediğim oyunlar: GTA 4, Crysis, The forest, Need for speed undercover Bilgisayarım bunları kaldırır mı?
Top Bottom