Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

FİFA 23 210TL alınır mı?

Al Online da birlikte oynarız
  2. SorryImSoBussy

Fifa 2023 alınır mı?

Ekle oynayalım kapışalım. Discord Cevizz#5460
  3. SorryImSoBussy

Fifa 23 alınır mı 209tl

22 yükliyim bugğn yarın akşam haberleşelim. Numaram vardı galiba sende yazarsın
  4. SorryImSoBussy

Fifa 23 alınır mı 209tl

22 de var. Dün kardeşim 23 var niye 22 yüklü diyip silmişti. Varsa oynayabiliriz. Bf5 artık hileden geçilmiyor maalesef. Sıktı bir süre sonra. Çeşitlilik vs de yok.
  5. SorryImSoBussy

Fifa 23 alınır mı 209tl

UT oynamıyorum ne yalan söyliyim oynamayı düşünüyorum ama oyuna alışmak cidden zor. 22 oynadıysan 23 Bi tık değişik. Savunma olsun atak olsun skills olsun zorlaştırılmış. Frikik gibi duran toplar kolaylaşmış. Penaltıyı 22 de atamadım. 5 de 1 atardım atamadım ama 23 de atamayanı dövüyorlar...
  6. SorryImSoBussy

Kalıcı Ücretsiz Prime Gaming Dishonored 2 Bedava

Birincisini bitirip ikincisine param yetmediği için alamamıştım yıllar önce. Unutmuştum oyunu mükemmel oldu bu :)
  7. SorryImSoBussy

Oyunfor.com 2022 yılında güvenilir mi?

Genel olarak güvenli bir platform. Ben de ne aldığımı unutsam da alışveriş yapmıştım sorun yaşamamıştım.
  8. SorryImSoBussy

🔥İndirim Battlefield 5 Ea App'de 70TL

Ortanın üstü kategorisinde diyebileceğim Bi oyuncuyum ama yok. Odalar dolu değil. Olsa eğlenceli tam Bi savaş havası aslında.
  9. SorryImSoBussy

Burdan Days Gone Alan Varmı?

Ödemeyi hangi kartla yaptın? Bende onaylanması QNB kredi kartı
  10. SorryImSoBussy

🔥İndirim Battlefield 5 Ea App'de 70TL

Online için alacaklara tavsiyem, girip çerezlik takılmalık bir oyun. Online da yaşatmıyorlar ve oyuncu sayısı oldukça düştü bu aralar.
  11. SorryImSoBussy

Mafi̇a 20.yila Özel Ücretsi̇z 1-5 Eylül (in Steam)

Sadece Mafia 1 ücretsiz olacak. https://shiftdelete.net/populer-mafia-oyunu-kisa-sureligine-ucretsiz-oluyor
  12. SorryImSoBussy

Ucuz Oyun Sitesi Buldum!!

Almayın. Çalıntı hesap satıyorlar. Açıklamalarında hep online giremezsiniz yazıyor zaten.
  13. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Gaming bugün sona eriyor. Oyunlarınızı toplamayı unutmayın.

Oynamadım. Videolarına bakabilirsin. Harika bir şey değil elbette ama yarış yarıştır. 1657716543 Bütün oyunları ÜCRETSİZ alıyorsun zaten. Hepsini al. İstediğini yükle oyna. Hepsi bedava zaten.
  14. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Gaming bugün sona eriyor. Oyunlarınızı toplamayı unutmayın.

Heat ve legends takılmak isteyenler ekleyebilir beni :) Oyunlar Origin üzerinden veriliyor bu arada bilginiz olsun.
  15. SorryImSoBussy

Steam'de Need for Speed™ Heat 499.00 TL Den 99.00 TL düştü

NFS nin en fiyasko oyunlarından biri. NFS, Most Wanted ile son kez çıkmış bir oyun serisi gözümde.
  16. SorryImSoBussy

dostlar steam ets indirimi ile ilgili sorum var

Harita dlclerini kesinlikle al derim. Promods yüklemek için en son hepsi gerekiyordu. Promods'un zevki ayrı bir güzel. Uzun zaman önce TMP tarafına da Promods desteği gelmişti. Tadından yenmiyor. Addon yada paint yerine haritalarda yüklen. Bunu yıllarca ets delisi birisi söylüyor güven bana.
  17. SorryImSoBussy

❌İndirim Bitti! The Witcher Goodies Collection - ÜCRETSİZ

Oyun değil bunlar. Koleksiyonluk şeyler.
  18. SorryImSoBussy

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Satın aldığında online mod içerisinde geliyor zaten. Bende aylar sonra farketmiştim :) Oyun gurusu olmasam da seçici bir oyunseverim. RDR2 benim oyun anlayışımı şahsen karşılayamadı. Alacaksan da ultmate gerek yok bence. Düz al oyna Ke.
  19. SorryImSoBussy

Ets 2 ne zaman indirime girer?

1 ay kadar oldu indirime gireli. İstek listesine eklersen indirime girdiğinde bildirim gelecektir. Bu arada kış indirimlerine kadar gireceğini düşünmüyorum.
  20. SorryImSoBussy

Uygun fiyatlı metro exodus standart veya gold edition

Hata yok. Oyunların TR fiyatları farklı, diğer ülke fiyatları farklıdır. Steam ülkelere göre fiyatlandırma uygulamakta. USA'de 50 dollar olan oyun, TR de dediğin gibi 275TL. 22.5 dolara %50 indirim doğru yazılmış. 1628569103 Bkz. Steamdb nedir? Steamdb game price list nedir?
Top Bottom