Arama sonuçları: *

1. Uğur

EA Play BattleField için Yardım

BF 1 standart sürümünü alma kesinlikle detaylı video istersen bunu izle.
  2. Uğur

(SON GÜNCELLEME!!!) - Kur Öncesi STEAM İNDİRİMLERİ!!!

Hocam bence Dave the Diver da ekleyebilirsiniz listeye yarım saat oynadım keyifli geldi indie-pixel art sevenler için güzel gibi.
  3. Uğur

Steam 197 Lira İle Ne Alınır?

Ben bunları almayı düşünüyorum bi bak istersen. https://store.steampowered.com/app/287700/METAL_GEAR_SOLID_V_THE_PHANTOM_PAIN/ https://store.steampowered.com/app/1868140/DAVE_THE_DIVER/ Bide Mafia paketini alıcaktım ama onu almışsın zaten.
  4. Uğur

BF 2042 Mİ BF 5 Mİ?FİYAT OLARAK AYNİLAR

Mermi-map-can göstergeleri falan gözükmüyor sadece oyunu oynuyorsun nasıl yapılıyor bilmiyorum ama.
  5. Uğur

🔥İndirim 150TL'ye AC:Mirage Oynamak!

2-3 ay önce falan 15 tl ye düştü almıştım ve pcde oynabilmiştim oyunları çalışıyor yani.
  6. Uğur

Kalıcı Ücretsiz Half Life 1 Anthology (4 Oyun) Bedava!!!

ya valve zaten ülkenin hali ortada salda ücretsiz yaptığın oyunları alabilelim be
  7. Uğur

🔥İndirim Red Dead Redemption 2 - 379TL

pubg anahtarları ve cs kasaları biriktiriyordum iyi oldu indirim gelmesi biraz daha biriktirip alırım teşekkürler paylaşım için.
  8. Uğur

Kalıcı Ücretsiz 🔥Football Manager 23 Bedava 🔥

Amazon prime gaming FM23 ü bedavaya veriyor almak isteyen varsa kaçırmasın. Oyunu epic games üzerinden veriyor. https://gaming.amazon.com/football-manager-2023-epic/dp/amzn1.pg.item.416494e8-ca17-47f4-a9b8-ee3e978eed9d?ingress=amzn&ref_=SM_FootballManager2023_S01_FGWP_CRWN
  9. Uğur

İNDİRİM - SPEEDRUNNERS - ETAIL 20TL

Tamamdır aldım teşekkürler konu için bide kartında kuruş eksik olan insanlar için etailextr5 kod ile biraz daha indirimli alabilirler.
  10. Uğur

Paytr yi seçincede altta visa mastercard falan logoları var da ondabn sordum
  11. Uğur

Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu siteden de ödemede hangisini seçmeliliyim acaba nays kart var.
  12. Uğur

Kalıcı Ücretsiz Payday 2 Legacy Collection Ücretsiz Oldu!

Yok olmuyor denedim bunu illa alıcağın şey 5.50 tl nin üstünde olması lazım yanına oyun ekliyince olmuyor yani
  13. Uğur

Alakası yok. Yan hesapta denedim onda da olmuyor steamin yeni 5.50 tl kuralında dolayı olmuyor.
  14. Uğur

herkes alıyor hatayı yapıcak bişi yok galiba steam desteğe yazdım ben ama daha sonra tekrar deneyin dediler yapıcak bişi yok gibi
  15. Uğur

Farklı paket çünkü bu.
  16. Uğur

Steamden kaynaklıdır fiyat hatası olucağını sanmıyorum. Yakın zamanda payday 2 iki kere bedavaya verildi çünkü o yüzden steamde veriyordur bence.
  17. Uğur

Bende hata veriyor iki hesapta da denedim.
  18. Uğur

RDR 2 indirimde alınır mı?

Ben biraz önyargılıyım oyuna ama indirim bitmeden ben de almayı düşünüyorum steamden nays ile daha da uyguna gelicek.
  19. Uğur

Steam yaz indirimleri 1tl ve altı oyun önerisi

Şuan böyleler
Geri