Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

Orta çağ oyunu önerisi

Kingdom Come Deliverance
  2. VirtudeN

Resident Evil serisi indirim

Re7, Re villagenin devami niteliğinde. Resident evil 2 ile resident evil 3 arasında ise hikaye anlamında çok bağ yok
  3. VirtudeN

Tomb Raider Oynama Sırası

Tomb Raider Rise Of The Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider
  4. VirtudeN

140 TL Steam Oyun Önerisi

Rdr 2 yi düşünüyorum ama yazın bir tane daha 8 gb ram ekledikten sonra AC serisinde bir Ac Origins ilgimi çekiyor, almalı mıyım ?
  5. VirtudeN

140 TL Steam Oyun Önerisi

İyi günler oyun önerilerinizi bekliyorum. Genelde Hikayeli oyunları tercih ediyorum
  6. VirtudeN

316 TL Steam Oyun Önerisi

Beyond Two Beyond: Two Souls ben de yeni aldım daha oynama fırsatı bulamadım Hollow Knight souls-like tarzı bir oyun bana hitap etmedi ama hoşuna gidebilir Resident Evil 7 oynanış saati gayet iyi, oyunu anlaman için re8 oynama çok gerek olduğunu düşünmüyorum Gelelim the walking dead e bu...
  7. VirtudeN

316 TL Steam Oyun Önerisi

Dying Light Enhanced Edition 23.60 TL Kingdom Come: Deliverance 15 TL Beyond: Two Souls 35 TL RESIDENT EVIL 7 30 TL Hollow Knight 12 TL The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 46 TL Bu listede kesinlikle tavsiye edebileceğim oyun The Walking Dead The Telltale Definitive Series
  8. VirtudeN

Steam'den 20 TL'ye kadar oyun önerileri

the forest alınabilir bende var ama tek sıkıcı oluyor olanlarla klan kurabiliriz :D
  9. VirtudeN

Kalıcı Ücretsiz The Long Dark tan sonraki oyun nedir ?

Yarın belli olucak 1608395607 Umarım doğru değildir ama bana öyle geliyor
  10. VirtudeN

Kalıcı Ücretsiz The Long Dark tan sonraki oyun nedir ?

Yarın görücez ama bence liste doğru
  11. VirtudeN

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Aslında Mount And Blade 2 Bannelord 90 100 arası inse onu almayı düşünüyordum
  12. VirtudeN

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Bioshock Infınıte İlk Oyunu Oynamadan Oynanır Mı Acaba
  13. VirtudeN

O Var Yaza Saklıyorum Onu Yks Sınavından Sonra
  14. VirtudeN

22 TL'ye önerin var mı peki resident evil 2 remakenin iadesi onaylanırsa 71 tl daha gelcek Açık Dünyalı kısa sürecek oyun arıyorum var mı önerin
  15. VirtudeN

Subnautica almayı düşünüyorum alınır mı sence Bilgisayar Aldım Gözüm Bayram Etsin İstiyorum
  16. VirtudeN

Steam SonBahar İndirimleri Başladı !

22 tl ye ne alınır resident evil 2 remakenin iadesini alırlarsa 93 tl olacak
  17. VirtudeN

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri [Ana Konu]

Eski zamanlarda %50 ye kadar iniyordu şuan ki indirimle alınmaz bence
  18. VirtudeN

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri [Ana Konu]

Hayatta kalmaya the long dark olabilir 17tlye düşmüş kaptım hemen
Top Bottom