Arama sonuçları: *

1. Xeaph

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

Oyunun yapımcısı zam yapmadı, indirimli fiyatı olması gereken seviyeye çekti. Senin yaşadığın ülkede şartlar bunu gerektiriyor. Dolar 18-19 seviyelerindeyken sen bu oyunu 100 TL'ye bulabilmişsin bu çok büyük bir hizmet. 100 TL bugün asgari ücret karşılığında ortalama 3 saate tekabül ediyor...
  2. Xeaph

Ben kullanana laf etmiyorum. Herkesin farklı bir düşüncesi ve finansal sınırları var. Ben senin bunu savunana karşıyım.
  3. Xeaph

Tiktok'ta iş yapmayı düşündün mü? Ahrazlara çok gülüyorlar diye duydum.
  4. Xeaph

Ekran kartına o kadar para verip torrent kullanan adam vizyonsuzluğu.
  5. Xeaph

Kalıcı Ücretsiz Genshin Impact Prime Gaming Kodu

Bu da benden gelsin. 4ARSM8BEXH9D
  6. Xeaph

Ana Konu Epic Games Yılbaşı İndirimleri Kuponlu Oyun Önerileri

Dostlar size bir önerim var. Oyun almayı düşünüyorsanız indirimin son günlerini bekleyin derim. Çünkü alacağınız oyun AAA oyun vs değilse Epic bedava dağıtabilir o oyunu. Gerçi belli olmaz AAA oyun da dağıtabilir. Zamanında GTA V dağıttı adamlar. O yüzden bence son günleri bekleyin, sonra üzülmeyin.
  7. Xeaph

Manitayla oynamak için oyun

Ahh be insanların ne güzel dertleri var.
  8. Xeaph

🔥İndirim Battlefield 1 Revolution 33.59₺

Sen iban ver ben sana 10tl atayım git oyunu al başkasını bekleme. Ciddiyim bu arada.
  9. Xeaph

witcher 3 alınır mı ?

CD PR'den korkuyorum artık
  10. Xeaph

witcher 3 alınır mı ?

2022 yazını bekle. Yeni dlc gelecek
  11. Xeaph

witcher 3 alınır mı ?

Kral kardeşim, bedava dağıtılsa dahi hayatında 15TL'yi daha iyi başka hiçbir şekilde harcayamazsın zaten. Witcher 3 gibi bir oyuna 100 versen koymaz zaten. Hiç düşünme al. Hatta buradan sözüm olsun, eğer alırsan ve bedavaya verirlerse sözüm söz 15TL hesabına ben atacam :D
  12. Xeaph

Steam Kış İndirimleri önerileri

AC Valhalla, RDR2, 2077, Bannerlord Hepsine 288 verdim geçtim. 970 indirimsiz fiyatları. Sanırım fiyatlara genel bir zam gelebilir. Bundan korktum açıkçası
  13. Xeaph

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu: The Vanishing of Ethan Carter

Keşke düşünme organınız beyniniz olsa.
  14. Xeaph

Ne anlatıyorsun? Kitap okuma alışkanlığı edin rica ediyorum. Benim herhangi bir yorumumu alıntılamanı, cevaplamanı istemiyorum. Çok rahatsız olursan yöneticilere başvur. 1639937898 Bu tepkileri vermen için böyle davranıyorlar. Genelde kaostan, nefretten beslenen insanlara dönüşüyorlar. Hiç hoş...
  15. Xeaph

Bazen kafasına vurarak öğretilmesi gerek.
  16. Xeaph

Bu beni hiç alakadar etmez kanısına varmanı sağlayan anayasal madde hangisi oluyor görebilir miyim? Benim bedava diyerek bilgisayarlarını büyük riske atan insanların kendi emeklerine saygısı olmadığını bahsetmem eleştiri değildir. Gerçekliği ispatlanmış bir teoridir. Ama senin benimle sanki...
  17. Xeaph

GTA 5 den sonra hiçbir şeye şaşırmam açıkçası doğru söylüyorsunuz. 1639937225 Zar zor topladıkları 5k lık bilgisayara bilmedikleri yazılımı indirmiş olabilirler. Her gün yüzlerce işlem yaptığı pc ye başkalarını da dahil etmiş olma ihtimalini kabul etmeleri anlamsız geliyor bana.
  18. Xeaph

Yanlış anlamayın ama rdr2 gibi bir oyunu da beleşe beklemeyin. 90 TL verip böyle bir oyunu almak, dünyada kıskanılası bir durum yani. Bu kadar büyük, bu kadar muazzam bir oyuna gereken değeri verelim, adamlar da bizi fark etsinler Türkçe altyazı, arayüz eklesinler. Bize yansıtacakları fiyatları...
Top Bottom