Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Rust 200 TL Alınır mı?

kanka yaşarsın biraz ama dediğim gibi video izlersin özel sunucular var savaş alanı craft alanı gibi oralarda da alıştırma yaparsın öğrenirsin ama biraz zorlanırsın başta bilgin olsun
  2. Xpertronic

Rust 200 TL Alınır mı?

Alırsın zevk dostum solo oynayarak ama zor tabi ki oyunda yapabileceğinin sınırı yok alınabilir bu fiyata daha artabilir ki discord sunucuları var oyuncu arayabileceğin yığınla ama oyunu bilmiyorsan biraz video izleyerek öğrenmeni tavsiye ederim direk oynarsan çok bir şey yapabileceğini veya zevk...
  3. Xpertronic

🔥İndirim Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi Oyun Önerileri!

Witcher hiç oynamadım nasıl alınır mı ?
  4. Xpertronic

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

valla kardeşim oyunu çok fena oynardım çok fazlada para harcadım ama ne olduysa bıktım oyundan 4 aydır girmiyorum mutluyum şu anda :D lol oynasam agresif falan oluyorum iyi ki bırakmışım gram oynama isteği ve zevk vermiyor 4 aydır girmedim bile valorant takılıyorum denemeni tavsiye ederim lolde...
  5. Xpertronic

Valorant bedava vp nasıl alınır?

şans işi kardeşim sp olarakta sana özelden atıyorum yayıncıları onları takip et
  6. Xpertronic

var kardeşim bizzat takip edip aldığım 3 yayıncı var daha birçok yayıncı var ama bayağı uğraş istiyor.
  7. Xpertronic

lütfen yanlış bilgi verme bedava vp alırsın twitch yayıncıları var sadakat puanı kasarak alabiliyorsun çekilişler var onlara katıl ama tabi ki alman biraz uzun sürecek
  8. Xpertronic

🔥İndirim GTA 5 - 24,50 TL !!

Arkadaşa alacaktık yıl başını bekle demistim indirim için 60 tl kodu nasıl alacağız?
  9. Xpertronic

Epic Games Game Award indirimi

rdr2 bekliyorum bekliyorum daha da düşmüyor fiyatı az daha düşse alacam :D
  10. Xpertronic

rocket league ile 60 tl kupon

cyberpunk alacaktım iyi mi? almamışım eğer oluyorsa 60 tl indirimle almış olacağım :D epic games heykelini diksek beton yetmez :D
  11. Xpertronic

330 TL ye hem fifa 21 hemde cyberpunk 2077 olurmu ?

bu dediğin key bana özel değil mi alacağım yani zaten eğer aynıysa 249 tl vermeme gerek yok 170 iyi bence
  12. Xpertronic

https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/cyberpunk-2077-onsiparis bu dolandırıcı mı ? 40 tl ne be
  13. Xpertronic

bende cyberpunk alacağım ama 80 tl ucuz burada sizce alsam nasıl olur güvenlimi hediye atıp geri hediyeyi alma ihtimalleri var mı ve orjinal mi bilen biri var mı ?
  14. Xpertronic

Geçici Ücretsiz Rocket league ücretsiz olacak

1600347156 bakalım belki bende alırım
  15. Xpertronic

Geçici Ücretsiz Rocket league ücretsiz olacak

60 TL de epic game indirim kodu verilecek o tarihte ücretsiz hesaba geçirenlere
  16. Xpertronic

epic games te ücretsiz olan 120 tl lik oyun

Bu konuyu zaten açmamışmıydın?
Top Bottom