Arama sonuçları: *

1. Yphen

Steam yaz indirimleri oyun önerisi?

Yani Xbox ile ilgilenmiyorum hocam gamepass ile hiç ilgilenmiyorum çoğunu satın aldım zaten ama yinede teşekkürler. Tamamdır hocam teşekkürler çıkardım listemden önereceğiniz başka oyun var mı?
  2. Yphen

Bu oyun bende varmış hocam sepete ekledikleri mi almama gerek var mı yoksa gereksiz para mı?
  3. Yphen

Link atar mısınız hocam? Tamamdır hocam teşekkürler.
  4. Yphen

CoD serisini oynayacak adamın grafiğe bakmaması lazım ama tabi kişiden kişiye göre değişir bu.
  5. Yphen

Hepsi eski nesil oyun fakat hikayeleri çok ön planda oynanışta aynı şekilde. 1689085712 Bende çok eskiden oynamıştım ama o zaman param yoktu crack oynamıştım bir de sistemim iyi değildir low'da oynuyordum ama şimdi durumlar farklı :D
  6. Yphen

Hepsi bir devam oyunu hocam hikayeleri çok bağlantılı takip ettiğiniz de artık oynanışı geçip hikayeye odaklanıyorsunuz MW 2019'u aldım MW 2'yi de aldım harika oyunlar gerçekten şimdi tekrardan ucuzken eski serilere de dönüp oynayacağım crack'te oynayabilirim ama çoğu bozuk oluyor orjinal her...
  7. Yphen

Konuda açıkladım hocam satacağım zaman problem yaşar mıyım diye maksat herkesten fikir ve görüş almak oyunların hepsi kendi zevkime göre zaten ama bir nokta da bu hesabı satacağım sonuçta satacağım zaman problem yaşayıp yaşamayacağımı sordum.
  8. Yphen

Temel de evet ikisi için de alıyorum ama tekrar seriyi ultra ayarlar da oynamak bana zevk veriyor. 1689084136 Ben seviyorum hocam hikaye konusunda biraz MW serisine göre geride fakat bölümler ve oynanış gayet okey.
  9. Yphen

Arkadaşlar selam sizce steam sepetim nasıl ve kütüphanem daha neler eklemem gerekiyor? Satacağım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Profilimi aşağı bırakıyorum tavsiye ve önerilere açığım şimdiden teşekkürler. Steam Profil: https://steamcommunity.com/id/weonez/ Not: Game Ban'lara takılmayın biraz...
Geri