Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Forza Horizon 4 30.36 TL'ye alınır mı?

aman efendim cheat engine ile 2 pat pat 3 çat çat bütün araçlar sizin forza bu :D
  2. bqrr0595

32 TL'ye Grand Theft Auto IV: The Complete Edition alınır mı?

steam hesapları var içinde oyun olan gta 4 felan mesela 10 lira zaten hikayeli oyun oynarsın gecer gider
  3. bqrr0595

🔥İndirim Cyberpunk 2077 Steam üzerinde indirime girdi

arkadaş birnirinizi ne gazlıyorsunuz yok anlaşmalı bilmem ne siz milyon dolarlar verip oyun geliştireceksiniz yıllarca oyuncu pazarının % 70 ini oluşturuan amd yi satacaksınız nvidia ve intel e para karşılığı bunu aklınız nasıl alıyor şirket durduk yere prestijini geleceğini niye satsın leke...
  4. bqrr0595

Kalıcı Ücretsiz Düşük sistem isteyen güzel bir oyun

deneylere ve tarafsız gözlemlere dayanan yargılara nesnel yargı denir yani bi insan oyunu değerlendirirken nasıl tek başına nesnel bi yargıya varabilir insan zevki tamamen özneldir zaten ve öznel olan her şey gayet de eleştirilebilir nesnel olan şey zaten kanıtlanmıştır ve eleştirilemez demektir...
  5. bqrr0595

bi oyunu nesnel olarak nasıl değerlendirebilirsin ki sonucta zevk meselesi herkes herkesin düşüncesini eleştirebilir
  6. bqrr0595

knight online diycek sandım :D
  7. bqrr0595

epic games çıkcak bütün oyunlar bulundu 100/100

trash konu acıp durmayın Dokuz Yüz Seksen Dokuz Katrilyon Yedi Yüz Doksan Sekiz Trilyon Yedi Yüz Doksan Sekiz Milyar Yedi Yüz Seksen Yedi Milyon Dokuz Yüz Seksen Dokuz Bin Sekiz Yüz Doksan Sekiz tane konu oldu aynı şey hakkında
  8. bqrr0595

Geçici Ücretsiz Yarınki Muhtemel Ücretsiz Oyunumuz Alien İsolation!

torchlight II yi verdi daha önce bedava benim envanterde duruyor acaba mı demekten alamıyorm kendimi
  9. bqrr0595

Geçici Ücretsiz Yarınki Muhtemel Ücretsiz Oyunumuz Alien İsolation!

şirketi de üzerimize yapsın mı :Dgeçen beleşciler ne sömürdü gta 5 i 5 liraya hesap satmaya calısanlar vardı bi daha vermezler imkanı yok bence
  10. bqrr0595

steamde hitman 2 bedava mı ben mi yanlış görüyorum

geçen haftalarda free vermişlerdi oda mı öyle acaba
  11. bqrr0595

🔥İndirim EA PLAY STEAMDE SATIŞA ÇIKTI

İçerisinde çok güzel e3 klasmanından oyunlar var ama şaşırtıcı bi şekilde ben 65 tl ye aldım yıllık üyeliği bu sabah baktım 169 lira olmuş neden öyle oldu acaba
Top Bottom