Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Witcher 3 GOTY Edition 15 TL Alınır mı

Dümdüz ana hikayede akmayı planlıyorum yan görev falan yapmayacağım sizce almaya değer bir oyun mu Sadece ana hikayede 2 yan oyunla birlikte toplam kaç saat oynayabileceğim bir oyun Not: Epic Games den satın alacağım
  2. B

39 TL'ye AC Odyssey ve Witcher 3 G.O.T.Y. Edition Alınır Mı?

Dost Kayaoğlu büyük bir AC gömücüsüdür kendisi o bile beğenmiş bi de yan oyunlarla iyi olabilir iye düşünüyorum 1621532346 deluxe de yok mu yan oyunlar ya tüh bi bakmam lazım fiyata 1621532381 gta 5 i %30 35 bitirdim ve 1 saat giriyorum 10 günde bayıp çıkıyorum bilemiyorum valla
  3. B

39 TL'ye AC Odyssey ve Witcher 3 G.O.T.Y. Edition Alınır Mı?

Witcher 3 G.O.T.Y. Edition 15 TL AC Odyssey Deluxe Edition 24 TL Sizce alınır mı alınır ise oyunlar hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
  4. B

AC Odyssey-Origins ve Witcher 3 G.O.T.Y Edition aralarından hangileri alınır

şuan bu indirimlerden ac serisini alsam witcher zaten her zaman indirime giren bir oyun yoksa direk yapıştırmalı mıyım
  5. B

ne alacağıma karar veremedim diğer arkadaşlarda originsi önermiş
  6. B

oyunun mekanikleri eskimiştir diye korkuyorum sizce hala tatmin edici bir havası var mı
  7. B

teşekkürler oyunları bu akşam almayı düşünüyorum epic gamesden witcher 3 ü bidahaki indirimi bekleyip alsamparam da cebimde kalsa nasıl olur
  8. B

dost abi de odysseyi çok beğenmiş bilemedim valla
  9. B

Arkadaşlar şuan witcher 20 tl sizce 2015 deki bir oyun için hala gideri var mı odyssey standart edition 20 tl bunu %100 almayı düşünüyorum origins gold edition 20 tl bu bana baya mantıklı geliyor çünkü yanında 2 tane dlc ile birlikte alınabiliyor ama dost kayaoğlu oyunu pek beğenmemişti siz ne...
  10. B

22 TL'ye witcher 3 G.O.Y. Edition alınır mı

Arkadaşlar oyun epic gamesde akşam 19.00 a kadar indirimli sizce değer mi Farklı bir seçenekte sağlam indirden indirmek fakat oyun crack olduğu için çeşitli sorunlarla karşılaşır mıyım tabii ki en iyi yol parayla orijinal oyunu satın almak fakat okuldan aldığım bursu da oyuna vermek istemiyorum...
Top Bottom