Arama sonuçları: *

1. buraktpl

Kalıcı Ücretsiz Ubisoft Connect AC Syndicate Hediye

eyw adamsın tamda oynamak istediğim oyundu
  2. buraktpl

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

beyler voidudan rogue heroes: ruins of tasos bomber class pack satın aldım oyunu veriyor sandım meğerse oyun içi bi paketmiş ben kullanamadım oyuna sahip olan varsa kodu bırakayım belki birinin işine yarar :D XP3LK-RC6IW-6N7FV
  3. buraktpl

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

ben naysla denedim ama olmadı eğer alabilen varsa tekrar deneyeceğim
  4. buraktpl

beyler nays ile alınıyor mu kredi kartımla alışveriş yapmaya biraz çekindim
  5. buraktpl

🔥İndirim Mafia Trilogy için son saatler

bully almayan varsa alsın 24 tl belki remake gelir 1700417441 ranch simulator kesinlikle alın arkadaşlarınızla eğlenirsiniz 40tl
  6. buraktpl

🔥İndirim Ubisoft Store'da AC:Origins,Odyssey,Valhalla Bundle 369 TL🔥

korsana karşı biriyim fakat ubisoftun oyunlarını korsan oynamayı herkese tavsiye ederim, ben kendi yaşadığım olaydan ötürü ubisofttan uzak duracağım ve burada belkide son indirimlerden yararlanmak isteyen arkadaşlara pişman olmamaları açısından uyarmak istedim. isteyen elbette satın alabilir.
  7. buraktpl

canlı desteği kaldırdıklarından beri ben dahil internette yüzlerce kişi hesapları ve hesaplarından kaldırılan oyunlar hakkında yardım alamadı
  8. buraktpl

kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ubisofttan ve oyunlarından uzak durun
  9. buraktpl

🔥İndirim Far Cry 5 ve 3 / 60TL

far cry 4 gold edition almanız yeterli
  10. buraktpl

fc 4 gold edition alırsan dlcler geliyor sadece oyun vermiyor 1699807380 6yı ne zaman aldın bence alacaktım ama indirim bitti tüh
  11. buraktpl

far cry 3 bitirdiğimde çok fena bir boşluğa düşmüştüm o hissi hiçbir oyun vermedi banada 1699806917 ama yinede devam oyunları güzel bence alınır
  12. buraktpl

rica ederim normalde paylaşmayacaktım çünkü daha önce konusu açılmış ve eski oyunlardı fakat gold edition'un fiyatının daha ucuz olması çok ilginç geldi o yüzden paylaşayım dedim hem 20 kasıma az kaldı o yüzden ne bulursak paylaşmak lazım :peepokalp:
  13. buraktpl

far cry 3 serinin en iyi oyunudur çoğu kişiye göre, şans vermek isterseniz fırsatı kaçırmayın derim. :kizginpeepo:
  14. buraktpl

nays kullanıyorsan borç alabiliyorsun fklasjklasjf
  15. buraktpl

bazen oyuna ait bütün dlcleri yada dediğiniz gibi extra oyun için skin falan verebiliyor
  16. buraktpl

kesinlikle daha iyi, eğer kütüphanenizde far cry 5 ve 3 yoksa almanızı öneririm çünkü 20 kasıma 9 gün kaldı :(
  17. buraktpl

ben şahsen far cry 3 ve 5 i severek oynadım far cry 6 almak istiyordum ama şuan bütçemi aşıyor
  18. buraktpl

Arkadaşlar bu konuyu fiyat hatası olabileceğini düşündüğüm için açmak istedim, daha önce far cry 6'da fiyat hatası olmuştu ve 1-2 saat içinde düzeltmişlerdi. Faydalanmak isteyenler faydalanabilir far cry 3 şuan 330tl, gold edition aldığınızda far cry 3 kütüphanenize ekleniyor.
  19. buraktpl

🔥İndirim Sniper Elite 4 Steam' de 9 TL

beleşten bi tık daha fiyatı ucuz, 90 dolar deluxe edition :D
Top Bottom