Arama sonuçları: *

1. cengizovic

🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

Bu sene çok şikayet var oyun için ve oyuncu sayısında ciddi düşüş var. Yani oyunda kalanlarda genelde yıllardır oynayan pro oyuncular. Girdiğiniz an sürekli maç kaybetmeniz mümkün.
  2. cengizovic

🔥İndirim Hollow Knight Silksong 22,50₺!

Geç gördüm ama hala devam ediyor. İlk oyununu pek beğenmesem de çektim bir tane.
  3. cengizovic

EA Sports FC 25, EA app'te 28 USD !

O Bazen Ocak sonu falan indirime giriyor. O zaman da kadroyu kurana kadar oyun sonu geliyor. Arkadaşın hesabını aldım. deneyim duruma göre alacağım. 1733954895 Bir arkadaşından al dene. Beğenirsen al. Ben öyle yapacağım. Şuan oyunu indiriyorum.
  4. cengizovic

EA Sports FC 25, EA app'te 28 USD !

Alınır mı sizce? Bu sene çoğu kişi beğenmemiş oyunu. Ultimate oyuncusuyum normalde. Bu sene almamaya karar vermiştim ama fiyat erkenden epey düşmüş.
  5. cengizovic

HERKESE 1 AYLIK DİSCORD NİTRO KODU (epic games)

Kod nerede? Sepete ekleyip sipariş verdim, kütüphanede duruyor lakin kodu göremedim?
  6. cengizovic

FC 24 EPIC GAMES 360 TL + Nays

UT için bence de almayın. FIFA 23 güzeldi ama bu sene gerçekten kötü ve EA gittikçe saçmalıyor. Kadro kuramazsınız zaman kaybı olur. Oyun iyice kumara dönüşmüş durumda saçma sapan evo getirip coins bitirmenizi istiyor. Gelen SBC ler elinizdeki fodder yani yüksek rating kartlarınızı alıp çöp...
  7. cengizovic

Kalıcı Ücretsiz Marvel's Guardians of the Galaxy

Büyük ihtimalle oyunu hiç oynamayacağım ama ekleyelim kütüphaneye.
  8. cengizovic

Fifa 23 alınır mı 209tl

Ya ben başkasının hesaptan oynuyorum. Gerçekten almaya değmez bence. Oyun içi çok pahalı kartlar. Bir yerden sonra sıkıyor. Hatta oyunu ilk alan kişiler belli bir kadro yapıp hesaplarını sattılar. Karşına hep çok güçlü rakipler geliyor. Eğer deli gibi sabah akşam fut oynarım online kasarım...
  9. cengizovic

Epic Games 130 TL lik kupon bitti mi?

Teşekkürler, güzel liste. Aklımda bunlar vardı hemen hemen. Sağolasın.
  10. cengizovic

Teşekkürler. Rdr2 yanında ne önerirsiniz oyun olarak?
  11. cengizovic

Aklımda RDR 2 ve kane diye oyunu almak var. Kupon hala geçerli mi?
  12. cengizovic

Torentten bir şey indiriyordum %90 da iptal ettim geri başlatsam devam eder mi ?

Eder. Torrentin en büyük güzel olayı da bu zaten.
  13. cengizovic

Epic Games 3 oyunu toplu olarak nasıl albilirim?

Unity alınmaz mı gayet uygun duruyor. Epic games sadece Ac Black Flaw verdi sanıyordum.
  14. cengizovic

Unity güzel oyun ya youtube de incelemedim. AC serisi hayranıyım. 1 den başlayıp tüm seriyi oynamak istiyorum.
  15. cengizovic

Assassin's Creed Unity Assassin's Creed II Deluxe Assassin's Creed I Direction bu üç oyunu beraber alıp 60 TL kodu kullanmak istiyorum ama bir türlü bulamadım sepete ekleme seçeneği yok mu?
  16. cengizovic

Steamdan bu oyunları alıyorum 200TL iyi midir? (Öneri alınır)

Aga onu bulamadım. Special edition çıkıyor linki arsa atar mısın?
  17. cengizovic

Tamam 2 ve 3 olarak alıyım bari. Nier Automato iyi midir? en pahalı oyun o şuan. Alınır mı?
  18. cengizovic

Sadece 3 alsam yeterli olur mu? 1 ve 2 biraz eski kalmış.
  19. cengizovic

Ori And The Will Of The Wisps Doom Eternal Dead Cells Şu 3 oyun hoşuma gitmiyor usta. Doom eternal görüyorum süreklü hoşuma gitmiyor. Hayatım 2d oyun olarak geçti. Pc almışken artık 3d takılayım diyorum, başka önerin var mı? 1609270122 Orta seviye ingilizcem var yeterli olur mu?
Geri