Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

Papara ile Epic gamesden alışveriş yapabilir miyim?

papara işleyini tam bilimiyorum tüm atlerden yatırma açıldımı ininldeki gibi
  2. fosf3ren

sokağa çıkma yaşağı varsa kredi kartından atabilrisn sadece
  3. fosf3ren

kredi kartını seçip yapabilrisn 2 yıl önce ininal ile ödeme yeri yoktu öyle yapıyordum
  4. fosf3ren

GTA 5 hesapları silincekmi iptal edilicekmi diye daha fazla konu açmayın bir netlik yok

siliniek diye haber yayn arkadaşlar steamde para vermiş ve çıldıran son olarakta epic gamesten gereksiz yere nefret edenn steamin hep onları soymasışını isteyen tipler
  5. fosf3ren

GTA 5 hesapları silincekmi iptal edilicekmi diye daha fazla konu açmayın bir netlik yok

bende para verdiydim hatta en pahalı paketi aldıydım ama kızmıyorum ama gerek yok hereksin oynamaya hakkı var
  6. fosf3ren

arkadaşlar lütfen yotubeda 5 aboneli kanlardan net bir kaynaktan knouşamyan adamların videosunu atıp konu açmayın bir netlik yok henüz
  7. fosf3ren

GTA 5 İPTAL EDİLİYOR İDDİASI!!

benim steamdede var ben epicidekini indiremk zorundamıyım
  8. fosf3ren

GTA5 İ sonrada indirebilirmiyım

istersen rockstar batınca inidr
  9. fosf3ren

Epic Games GTA 5 FiveM Sunucularına Girebilir miyim?

verdikleri oyun beleş olsada tüm GTA V ayrıcalıları olucak diye biliyorum gireceiğini düşünüyorum
  10. fosf3ren

Epic Games indirmenin %0 düşmesi

oyunu kütüpahaneden kaldır diyince 70 gb gözüküyor çok falza kişide bu sorun var indirmeye devam et çözülücektir
  11. fosf3ren

Epic Games GTA 5 Mevcut Değil Yazıyor

zaten var demesi lazımdı sistemde bir hata olmuştur kütüphanede varsa tkama
  12. fosf3ren

haftaya epicte ne ücretsiz olur yorumları alalım

bü bütün sırrı bozdun ama ne anlamı kaldı 1589490898 ben valhalyı twitchten drop olarak düşürdüm :cool:
  13. fosf3ren

çocuk 10 günlükken vikipedi çıktı vay be
  14. fosf3ren

arkadaşalar epic normalde bu kadar büyük oyunları ardına ardına vermiyordu gta 5 ten önce 1 ay önce just cause 4 verdiydi ama bu sefer büyük yapımları belli bir süreliğine ardıardına getireck o zaman gelmsini işteidğiniz veya düşnüdünüz tahiminleriniz nedir
  15. fosf3ren

Kalıcı Ücretsiz GTA5 Kesmedi! Epic Games'de Civilization VI, Borderlands ve ARK Survival Oyunları da Ücretsiz Olacak!

bu şey değilmiydi ya apple adamlar her sene çıkıcak telfonunu adamlardan önce öğreniyoz
  16. fosf3ren

Kalıcı Ücretsiz GTA5 Kesmedi! Epic Games'de Civilization VI, Borderlands ve ARK Survival Oyunları da Ücretsiz Olacak!

geçen sene 2 borderland oyunu beleşdi zaten şaşırmam epic kütüpahnemde 50 ye yakın beleş oyun var
  17. fosf3ren

kanka zaten steep justcause 4 ve batman serileride ücretsiz olduydu şaşırmam
Top Bottom